Ik hou van iemand anders

Ik hou van iemand anders dan mijn partner.
We kunnen niet samen zijn door omstandigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wijsneus 23-01-2022 14:44
    Wat zijn de omstandigheden, zit je grote liefde in het asiel en wil je partner geen kat of hond zou ik die vent eruit gooien. Van dieren krijg je meer liefde dan van een partner. Ze spreken je niet tegen, zijn altijd blij je te zien en vreten zonder te klagen brokjes. Heb je hier wat aan lieverd? Oh nog wat geen broodfok kopen dan kan je beter je partner nog even houden.
  • Jose 24-01-2022 08:47
    Gooi je partner eruit. Gun hem een beter leven dan met jou, omdat je toch op hem bent uitgekeken. En als je niet kan samenzijn, is dat het simpele feit toch?
  • L 20-02-2022 08:19
    ik denk dat we als mensen voor meer dan 1 persoon gevoelens kunnen hebben. Is het gewoon kriebels, lust, of houden van? Dat zal je mogelijk moeten achterhalen. Ik heb een partner waar ik van houd. En kan niet zonder hem. Maar heb wel af en toe kriebels of lust voor een ander. Niet dat ik met die ander de rest van m'n leven wil zijn. maar wel fijne momenten zou willen beleven. Dus wel gevoelens voor een ander maar geen houden van. Vraag jezelf af hoe het echt zit: zijn het gevoelens. Kriebels. Geeft de ander je een fijn en geliefd gevoel wa4 je mist bij je partner?. Is het lust. Of zie je jezelf de rest van je leven lief en leed delen met hem..