Ik kan niet zwanger zijn

Hoi, ik zit een beetje ergens mee. Ik ben 15 jaar en heb nog nooit iets gedaan, maar ik heb wel zwangerschaps verschijnselen wat ik eigenlijk een beetje eng vind…ik weet niet zo goed wat ik hier mee moet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Corrie 07-05-2019 10:50
    Zwangerschapsverschijnselen zijn vaak dingen die ook aan andere dingen kunnen liggen. Je hormoonhuishouding kan in de war zijn? Ben je aan de pil? Het kan namelijk ook aan je anticonceptie liggen. Je menstruatie kan uitblijven door stress. Misselijk kun je worden door van alles, zo ook met buikkrampen. Een testje geeft je duidelijkheid. Deze kun je bij de action (2 voor €1,89) of bij kruidvat/trekpleister (2 voor €5) heel goedkoop (laten) halen. Mocht je zwanger zijn.. Ben je op een feestje geweest? Ben je daar gedrogeerd? Heeft een kerel toegang tot je slaapkamer terwijl je slaapt? Doe eerst dat testje. Ben je werkelijk zwanger zou ik meteen je ouders en de politie inlichten. En meid.. Dan zou een abortus niet verkeerd zijn. Je bent veel te jong. Maar doe eerst maar dat testje? En kijk eens rond op forums. Dan zie je hoeveel vrouwen dagelijks last hebben van verschijnselen terwijl ze niet zwanger bleken te zijn. Heus, het komt goed! Sterkte.
  • Sanne 13-05-2019 23:23
    Wat zijn je verschijnselen dan? Als je niks hebt gedaaan kan je ook niet zwanger zijn. Als je toch wel iets hebt gedaan, is een test de beste oplossing. Of even langs de huisarts.
  • Anne 16-05-2019 10:54
    Test doen. Dan heb je zekerheid.