Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

forum

Ik kan niet zwanger zijn

Hoi, ik zit een beetje ergens mee. Ik ben 15 jaar en heb nog nooit iets gedaan, maar ik heb wel zwangerschaps verschijnselen wat ik eigenlijk een beetje eng vind...ik weet niet zo goed wat ik hier mee moet...

Jolien (15) op 07 mei 2019
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • Corrie
  (43)
  07/05/2019
  12:50

  Zwangerschapsverschijnselen zijn vaak dingen die ook aan andere dingen kunnen liggen. Je hormoonhuishouding kan in de war zijn? Ben je aan de pil? Het kan namelijk ook aan je anticonceptie liggen. Je menstruatie kan uitblijven door stress. Misselijk kun je worden door van alles, zo ook met buikkrampen. Een testje geeft je duidelijkheid. Deze kun je bij de action (2 voor €1,89) of bij kruidvat/trekpleister (2 voor €5) heel goedkoop (laten) halen.

  Mocht je zwanger zijn.. Ben je op een feestje geweest? Ben je daar gedrogeerd? Heeft een kerel toegang tot je slaapkamer terwijl je slaapt?

  Doe eerst dat testje. Ben je werkelijk zwanger zou ik meteen je ouders en de politie inlichten. En meid.. Dan zou een abortus niet verkeerd zijn. Je bent veel te jong.

  Maar doe eerst maar dat testje?
  En kijk eens rond op forums. Dan zie je hoeveel vrouwen dagelijks last hebben van verschijnselen terwijl ze niet zwanger bleken te zijn.

  Heus, het komt goed!
  Sterkte.


 • Sanne
  (28)
  14/05/2019
  01:23

  Wat zijn je verschijnselen dan?
  Als je niks hebt gedaaan kan je ook niet zwanger zijn.
  Als je toch wel iets hebt gedaan, is een test de beste oplossing. Of even langs de huisarts.


 • Anne
  (36)
  16/05/2019
  12:54

  Test doen. Dan heb je zekerheid.