Ik vind een meisje leuk die achter de kassa zit

Haai, ik vind een dame leuk en knap en ik zou haar beter willen leren kennen.
Want ik ken haar niet.
Ze zit achter de kassa in een super markt waar ik wel eens boodschapen doe.

Hoe kan ik het beste en op een goede manier dat ze niet gekwetst word o.i.d.
Haar vragen of ze op date wil of gewoon wil afspreken.

Kan ik haar zomaar dat vragen als ik bij haar aan de kassa sta?

of schrik ik haar dan af en zet ik haar voor schut, Want dat moet natuurlijk niet.

Als jullie mijn vraag snappen?
Kan iemand me tips geven of helpen hoe ik haar kan versieren ofzo en hoe ik haar op een goede manier, haar mee uit kan vragen o.i.d.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Beverly 05-05-2021 11:24
  Tenzij ze een pedofiel is, zal ze echt niet willen daten met een jochie van acht dat zich probeert voor te doen als 22.
 • Jolien 05-05-2021 14:31
  Eerst zou ik als ik jou was pijlen of ze een vriend heeft. Dit kan je doen tijdens het afrekenen. Zoals "pfff ik heb altijd zo'n hekel aan om te bedenken wat ik weer moet kopen als avondeten, jij niet? Of kookt je vriend altijd voor jou?" Je moet eerst weten of ze een vriend heeft. Daarna kun je een keer bij het afrekenen haar een briefje geven met je 06 nummer en naam er op.En voordat je weg loopt met de boodschappen aan haar geven en zeggen "hier dit is voor jou"
 • Josh 06-05-2021 12:26
  Beverly: jouw antwoord begrijp ik niet helemaal, ik ben gewoon een jongen van 22 jaar. en ze is beslist geen pedofiel. Jolien: ik denk dat ze nog thuis woont en dan wordt ervoor haar gekookt(maar dat weet ik dus niet zeker), en wat als ik de vraag hieronder stel en ze reageert gewoon met ja of nee ofzo. pfff ik heb altijd zo’n hekel aan om te bedenken wat ik weer moet kopen als avondeten, jij niet? weetje ook nog hoe ik het op een andere subtiele manier en dat ik niet raar over kom. kan vragen of kan peilen of ze een vriend/relatie heeft.
 • Beverly 06-05-2021 14:22
  Als jij echt 22 bent, dan mag je weleens (dat is één woord) als de sodemieter terug naar school.
 • Jolien 06-05-2021 17:19
  Gewoon vragen bij de kassa op de man afvragen want anders kom je i.d.d niet verder. Je kunt zeggen "Hoi, ik rekenen altijd mijn boodschappen bij jou af omdat jij zo leuk overkomt. Het lijkt mij erg leuk om jou beter te leren kennen. Mijn naam is..... en hier op dit briefje staat mijn telefoonnummer. Denk er maar rustig over na of je een keer wilt afspreken"
 • Karin 07-05-2021 13:22
  Luister naar Beverly, en nog één tip van mij: begin je briefje NIET met 'Haai'. Dan sta je pas echt voor schut. Overigens ken ik werkelijk geenéén jongen van 22 die 'Haai' als aanhef gebruikt.. Doe maar niet, zet haar uit je hoofd: de enige die kans loopt gekwetst te worden is jouw ego! ;-)