Ik vroeg me af of meer mensen dit hebben

Hey, ik ben Bas en ik heb een vreemde fetisj en vroeg mij af of meer mensen dit hebben. Dus laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, ik heb een fat fetisj. Voor mij betekend dit dat ik het opwindend vind om zwaar te zijn / zwaarder te worden. Ik weeg 146kg en ik ben 1,82m, zoals je kunt zien ben ik vrij zwaar maar ik vind dat juist opwindend. Nou zie ik zelf natuurlijk in dat dit niet gezond is, maar toch probeer ik zwaarder te worden. Het voelt erg raar om zo over obesitas te denken, daarom wou ik kijken of er meer mensen zijn die zich zo voelen. Als er mensen zijn die hier vragen over hebben kun je natuurlijk ook altijd een reactie plaatsen op dit bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • wijsneus 19-08-2022 16:37
  Daar istie weer!!! 2 jaar ouder in een maand tijd en juist wat afgevallen, héél bijzonder! Je moeder was toch degene die je vetmestte en het was toch vreselijk om zo dik te zijn? Tip: eet een zak chips, lepel een pot mayo leeg en drink flink wat fris met suiker. Je zal zien dat je zo weer boven de 150 kilo zit. Hoe g**l is dat? Je kan ook nog een advertentie plaatsen in de rubriek 'feeders gezocht'. De mogelijkheden zijn legio, je blijft hier maar hangen terwijl je nu wel weet dat je hier geen mede-vreetzak gaat vinden.
 • Peter 19-08-2022 17:12
  Lees mijn verhaal eens, dit kan geen toeval zijn. Ik denk dat me moeder niet wilt dat ik afval Hoi ik ben een jongen van 17 jaar ik ben 1,83m en weeg nu 151,6kg en begin best wel heel dik te worden. Ik heb moeite met traplopen ben snel buitenadem door lopen en ben laatst door me bed heen gezakt. Ik woon bij mijn moeder en mijn vader heb ik nooit gekend. Waarom ik denk dat ze niet wilt dat ik afval is omdat ze altijd vraagt of ik iets wil eten en dan zeg ik wel eens nee en geeft ze bijvoorbeeld nog steeds een zak chips en ze haalt nooit iets gezond ik eet eigenlijk elke dag fast food voor elke maaltijd ik heb me moeder wel eens gevraagd om wat gezonds te halen alleen dan haalt ze het die dag en daar niet meer. Ik heb vorig jaar de middelbare school af gemaakt en moest nu naar het mbo en door corona en online les dachten ik en me moeder dat het slim was om een online opleiding te gaan doen dus nu doe ik een ict opleiding met alleen online lessen en kom ik echt nauwelijks uit huis de laatste keer was denk ik 4 dagen geleden en toen brak ik een goedkope tuinstoel. Nou vind ik het niet heel erg omdat ik eigenlijk alleen maar lekker eten eet en kan naast school chill gamen of series kijken en kom zoizo niet veel buiten dus dat ik snel buiten adem ben merk ik niet echt. Wat vinden jullie er van? PETER (17) OP 02 AUG 2022
 • Jeannie 20-08-2022 15:23
  Doe ons een lol en vreet jezelf in coma. Dan houden dit soort flauwe verhalen misschien eindelijk een op.
 • Bas 20-08-2022 16:43
  Aight thx voor de aardige reacties