Ik weet dat het fout is..

6 jaar geleden, toen was ik 18, zijn mijn zussen en ik op stap geweest met mijn neef en nicht en hun wederhelften.

Omdat we al verwacht hadden dat er teveel gedronken ging worden hadden we op voorhand al af gesproken om bij mijn nicht en neef te blijven slapen ( dit was nog in hun ouderlijk huis).

Na het avondje stappen waren we allen terug thuis geraakt en ons aan het klaarmaken om te gaan slapen.
Mijn neef en ik bleven als laatste over en gingen samen nog een sigaret roken om de geslaagde avond af te sluiten.

Hierna wou ik mijn neef goedenacht wensen met een kus op de wang, maar mijn beschoten zelve kuste hem vol op de mond.
En die kus bleef niet onbeantwoord.
Van het een kwam het andere en die avond hebben we spectaculaire seks gehad.

Sinds toen houden we er een seksuele relatie aan over.
Er zijn langs beide kanten geen gevoelens, enkel pure seksuele lust.
Als eender van ons in een relatie is, accepteren we dit ook en staat onze relatie on hold.
Ik had al enkele keren gedacht om te stoppen met deze verhouding met mijn neef, maar op éen of andere manier komen we telkens weer bij elkaar.

Mijn neef en ik hebben ondertussen een sterke band ontwikkelt en hebben veel aan elkaar zowel mentaal als fysiek.

Ik besef me maar al te goed dat wat we doen compleet fout is, maar dan denk ik zolang we er ons goed bij voelen zal het wel niet uit maken.

Onze familie is er al eens achter gekomen ( mijn meter, zijn mama had ons samen in bed betrapt), dit heeft bijna een breuk met de hele familie teweeg gebracht. Maar gelukkig is dat allemaal weer goed gekomen.

Natuurlijk leef ik nog met angst dat dit geheim nog eens zal uit komen.
Dan denk ik ook niet of onze familie nog geval kan verwerken.

Ik heb laatst op een online forum gelezen dat de beste manier om deze relatie te behouden is om het tegen absoluut niemand te zeggen.

Maar dit ligt volledig tegen mijn natuur in, daarmee dat ik hier dit bericht plaats zodat ik mijn ei kwijt kan en weer even verder kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Beverly 01-12-2020 15:56
  Tja, wat is 'fout'. Volgens de wet mag het; je zou zelfs kunnen trouwen. Of het maatschappelijk zo makkelijk is, is natuurlijk wat anders. Ik kan me wel voorstellen dat er mensen zijn die hier zo hun bedenkingen bij hebben, of die het gewoon belachelijk of vies vinden (moet er zelf ook niet aan denken; maar dat ligt aan mijn neven, leuke kerels, maar geen droomprinsen ;)). En dat is niet zomaar onterecht. Het is een feit dat bij een zwangerschap, het kind meer kans heeft om met een handicap geboren te worden dan bij een zwangerschap waarbij de ouders geen bloedverwanten zijn. De vraag blijft dus wat je hiermee wil, nu en in de toekomst. Is hij de man met wie je een leven lang een relatie wil hebben? Je hebt het over gevoelens van lust, maar zegt later ook dat jullie op andere vlakken veel aan elkaar hebben. Klinkt toch alsof je gevoelens voor hem begint te ontwikkelen die verder gaan dan alleen lust. En als dat zo is, geldt dat dan ook voor hem? Ben jij de vrouw met wie hij een relatie wil hebben? En als het antwoord ja is voor jullie allebei, zijn jullie je dan bereid om of in het geheim rond te blijven dollen of willen jullie er in het openbaar voor uitkomen dat jullie een stel zijn? En als het uitkomt, is jullie relatie dan, los van de seks, sterk genoeg om tegen de wensen en meningen van de familie in te gaan? Dan moet je wel heel sterk in je schoenen staan. Praat met elkaar en kijk waar je staat. Je kunt drie dingen doen. 1. Je gaat op de huidige voet door, met alle frustraties en risico's van dien. 2. Je komt openlijk uit voor jullie relatie en neemt de gevolgen op de koop toe. 3. Je durft het niet aan en neemt in alle opzichten afstand van elkaar om elkaar (met een ander) een toekomst te gunnen. Dat laatste punt geldt helemaal als hij niets anders voor je is gaan voelen dan alleen seksuele aantrekkingskracht. Dat kan sterk zijn, maar geeft uiteraard geen goede kans op levenslang geluk. Dan denk ik dat het beter is om uit elkaar te gaan en een heleboel heisa te voorkomen. Spetterende seks is niet het allerbelangrijkste en anders zijn er echt wel andere mannen met wie het goed toeven is in bed. De keuze is aan jullie. Die kan ik niet voor je maken. Maar denk er goed over na. Het is een keuze die je niet makkelijk weer terug kunt draaien. Ik wens je veel wijsheid.
 • Karin 03-12-2020 19:56
  Wat is er dan zo vreselijk en geheimzinnig? Dat het alleen om seks draait, waarom raakt die hele familie zo van de kook? Je mag gewoon een relatie met je neef of nicht hebben hoor, alleen als er erfelijke ziektes in de familie zitten is de kans op afwijkingen bij evt. kinderen groter. Ik begrijp de fuzz niet of vinden ze het niet ok dat je steeds met een ander tussen de lakens duikt en alleen bij gebrek aan beter met je neef aan het seksen slaat (dat vind ik ook wel apart maar denk ook: moeten jullie weten..) Hier wat meer info: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4525316/mieke-en-steve-zijn-neef-en-nicht-en-hebben-een-gezond-kind-het#:~:text=Maar%20sinds%202015%20mogen%20huwelijken,huwelijk%20tussen%20neven%20en%20nichten.
 • Gerda 30-08-2022 12:44
  Ik ben gistermiddag met mijn neefje naar bed geweest en hebben samen lekker geneukt in mijn neefje z'n bed we waren allebei naakt en lieten allebei onze piemel zien en we hebben er aan gelikt en aan de kont en het was heerlijk we hebben het uren gedaan en het was gezellig
 • André 05-06-2023 00:54
  Beste Nadia , Gewoon blijven doorgaan . Ik heb sinds mijn 20e jaar al seksueel contact met mijn tante die thans 83 jaar oud is en we doen het nog geregeld met elkaar. Ik ben nu 62 jaar en nog steeds prima potent en heb tevens orale sex met haar en vind het het lekkerste wat er is. Het is veel intiemer dan sex tussen niet familieleden. Waarom denk je dat er zoveel inteelt is op deze wereld. Sex tussen neven en nichtjes of tussen neefjes en tantes is gewoon explosief intens lekker. Je kent elkaar door en door en dat ondeugende gevoel zorgt ervoor dat het eenvoudig supergeil en zo intiem is. Geen schaamte en pluk de dag. Groetjes André.
 • Adriane 07-02-2024 20:24
  Het is dan misschien wel "fout" maar als jullie beide serieuze gevoelens voor elkaar hebben, so what? Een sexuele relatie tussen neef en nicht is niet verboden bij de wet. Als je je morele iegen maakt, begrijp ik dat het lastig is. Maar wat als jullie onbekende van elkaar waren en tijdens de relatie er achter kwamen dat jullie neef en nicht waren? Zou je de relatie dan beëindigen? Ik begrijp wel hoe je je voelt, ik zat in hetzelfde schuitje. Mijn familie was er tegen, de zijne maakte het niet veel uit. Wij hadden toch de relatie verbroken maar kwamen er snel achter dat we toch echt niet zonder elkaar konden met als gevolg dat we de relatie weer opgepakt hebben. Inmiddels hebben we 1 kind en ben zwanger van de tweede. Contact met mijn familie is totaal verbroken maar zijn familie heeft alles geaccepteerd.
 • Vincent 13-02-2024 04:07
  Waar maken mensen zich druk om, voor mij staat geluk, plezier voorop. Ik had een sexuele relatie met mijn nicht toen ze 18 was, ik was 20, we waren heel vaak al samen, van kinds af aan, toen ze 12 was en ik 14 gingen we samen winkelen in de stad, ergens frietjes eten en noem maar op. Altijd heel close geweest tot het moment in Center Parcs, we waren daar met onze ouders en daar is het begonnen, in het sub tropisch zwemparadijs viel ze letterlijk over me heen bij de glijbaan en ging kopje onder, ik hield haar vast en voor mijn gevoel niet meer losgelaten. We hadden 3 geweldige jaren en niemand wist iets. Toen kreeg zij een vriend, ik een vriendin en zijn we ermee gestopt. Ze is getrouwd, 1 kind, ik samenwonend met vriendin en ik denk veel aan deze mooie tijd....