Ik weet het niet meer..

Hoikes iedereen,

Ik wil hier even men verhaal kort delen, omdat ik momenteel niet goed meer weet hoe of wat.
Ik ben sinds 5j in relatie. Deze gaat echter met ups en downs, zoals overal waarschijnlijk. Maar hier zijn er meer downs. Alhoewel de laatste 10 maanden doet hij zen best. Dan toch op het vlak van niet bedriegen. Dat heeft hij me jaren aangedaan, vooral met zen ex partner waar hij zoontje mee heeft. Ze is al even uit het beeld, maar daar komt weer verzndering in, aangezien hij na 6j besloten heeft terug zen zoon op te halen in de weekends. Dus contact komt zowieze terug. En ik moet toegeven dat ik hier schrik voor heb, wat hij niet begrijpt.
Ik moet hem nu de hemel inprijzen omdat hij al 10 maanden niks verkeerd doet. Dus ik heb geen reden om achterdochtig te zijn.
En moest het dit maar zijn.. maar ik ben ook in een depressie gevallen. Al het financieele moet van mijn kant komen, tot zen kledij toe. Produkten voor zijn haar, eten, zen was doen, alles gewoon. En toen ik laatst 100€ vroeg per,maand voor de kosten was dit radicaal een NEE! Dan ging hij liever terug naar zen huis slapen, dan mij iets te moeten geven. Dan zwijg ik dus maar, want hij doet het gewoon. Zijn wil is wet.. ik voel me zo,onderdrukt, alsof ik geen eigen mening meer kan/mag hebben . Hij hoeft maar te vragen en ik geef het, om hem gelukkig te maken. 3 auto’s.. waarvan 2 oldtimers, niet zo heel duur in aankoop maar toch. Stukken voor erop,want hij wil deze opzetten om dan de meneer te kunnen afgeven. Echter komt het allemaal van mij. Of het zijn kleine stukjes. Hij kan zo manipuleren dat ik er telkens in loop. Men kindjes, die hebben hem natuurlijk ook niet zo graag. Hij kan vrolijk opstaan en dan lijkt het alsof hij een adhd probleem heeft . Of hij staat op en is volledig het tegenovergestelde. Prikkelbaar, niks kan ik dan goed doen. Elke dag zit hij aan men tafel, vraagt koffie en ik moet deze maken, zelfs de suiker roeren in zen koffie. Maak ik dit niet, geen probleem dan drinkt hij maar geen. Gisteren pannekoeken gemaakt. Niet goed.. geen smaak in. Dit zijn de kleine dingen.. maar het word me allemaal teveel. Ik weet niet hoe lang ik dit nog trek. Ik hou van hem, enorm veel. Maar ik voel mezelf,wegglijden. Werken lukt nog amper. Auto rijden ook niet meer, paniekaanvallen. Heb nu van de dokter ad gekregen, serlain. Ben er nog niet mee gestart. Ik wil het probleem zelf aanpakken. Helaas heb ik de kracht nooit om tenzeggen dat het genoeg is geweest .

Gr x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Stephanie 17-10-2016 10:47
  Hoi Sofie, Aan jouw stuk te lezen, weet je heel erg goed dat deze situatie niet goed is voor jou en al zeker niet voor jouw kinderen. Ik vraag mij af waarom je eigenlijk nog overweegt bij hem te blijven. Ik kan je alleen maar aanraden om de relatie te verbreken. Dit maakt jou zo te horen niet gelukkig. Heel veel sterkte en hopelijk kun je de kracht vinden om voor jezelf en je kinderen te kiezen.
 • Candice 18-10-2016 08:32
  Hoe kan je nu van deze vent houden? Waar is je eigenwaarde? Deze vent is belangrijker dan je kinderen? Wat geef je hun als voorbeeld mee dat je je als een voetveeg laat gebruiken? Denk na, vrouw.
 • Kiki 18-10-2016 12:26
  Kappen hoor, kom op!!! Die vent moet je een hele harde rotschop verkopen! Hij gebruikt je, en heeft nul komma nul respect voor je!! Wat denkt hij wel niet, dat je gekke henkie bent?? Oh wacht ja in zijn ogen ben jij ook gekke henkie! Hij kan lekker rondneuken, jou geld op maken, en z'n frustratie kan hij op je kwijt! Want jij doet toch niks... Hele harde woorden misschien, maar het wordt denk ik tijd dat je voor jezelf en kids gaat kiezen?!!
 • miami 20-10-2016 13:53
  Jeetje Sofie, je weet heel goed dat dit niet klopt want anders zou je jouw verhaal niet zo uitgebreid geschreven hebben. Je hebt geen kracht om deze 'relatie' te beëindigen? Die kracht zijn je kinderen!! Je doet hun enorm tekort om bij hem te blijven. Overigens, ik lees helemaal geen positieve dingen over hem, behalve dat hij je al 10 maanden niet bedrogen heeft, nou wees daar maar blij mee zeg. Je moet alles voor hem doen, kopen alleen maar om hem gelukkig te maken. Ooit is er een boek uitgekomen: "als hij maar gelukkig is". Weet niet meer van wie maar dat heeft een hoop vrouwen de ogen geopend. Schop hem NU de deur uit en laat hem lekker terug gaan naar zijn ex. En ga jij eerst maar eens aan jezelf werken, er moet toch een reden zijn dat jij je zó laat behandelen? Weinig zelfvertrouwen en een heel laag zelfbeeld. Succes ermee.
 • Eagle 25-10-2016 11:01
  Zet je zelfmedelijden nu eens overboord, geef jezelf een schop onder je achterste en zet die parasiet buiten. Je bent het aan je kinderen verplicht om eerst voor hen en voor jezelf te zorgen. Dus geen excuses meer en weg met die kerel!