Ik wil geen vrienden.

Ik heb geen vrienden, en ik wil geen vrienden hebben. Het ging elke keer mis, het probleem ligt bij mij. Als iemand in mijn ogen raar gedrag vertoonde dan stopte ik de vriendschap. Ook kan ik er niet tegen als mensen interesse in mij tonen. Ik wil dat niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem 17-03-2020 08:07
  Als u geen vrienden wilt , dan is dat zo , niet iedereen is een mensen mens , maar op wat voor reactie hoopt u op deze tekst , ik durf bijna geen reactie te schrijven want dat is ook interesse tonen ...
 • Loes 18-03-2020 20:44
  Het lijkt wel of je een traumatische ervaring hebt opgelopen en niet wil dat iemand over de muur heen klimt die jij om je heen hebt gebouwd. Hulp is in je ogen natuurlijk ook niet nodig want je red je zelf wel en hebt niemand nodig. Ja dat denk je dan toch? Besef dat je hulp nodig hebt en gun je het zelf ook ookal is het in je ogen onzin. Een mens is een sociaal wezen en ook dus jij!!! Ookal is het alleen maar iemand waar je gewoon af en toe tegen je hart kan luchten of dingen mee kunt bespreken of delen. Echt cijfer jezelf niet weg en bespreek dit met je huisarts.
 • Yolene 18-06-2020 15:18
  Ik heb precies hetzelfde ik heb dan wel vrienden maar ik wil er geen meer ze stellen me altijd teleur en zijn altijd fake.
 • Anoniem 01-08-2020 15:56
  Ik zelf zit ook niet te wachten op vrienden nee. Of vriendinnen. Ik hou Het op mijzelf en mijn familie
 • Cyn 10-11-2021 12:26
  Ik wil ook geen vrienden ze bemoeien zich overal mee en praten of ze alles beter weten geen zin in mischien ligt het aan mij waarschijnlijk ligt het aan mij Ik heb het geprobeerd maar niks voor mij nope mensen nee dankjewel