Ik wil niet verder

Hallo,
ik wil mijn verhaal delen
ik ben jong natuurlijk om nu al aan zelfmoord te plegen dat weet ik, maar ik zie niks anders ik weet niet hoe ik verder moet. Ik word er gek van sterker proberen te zijn dan ik ben op school doe ik me groot voor maar in het echt ben ik heel teruggetrokken mensen die zeggen van mij te houden of die zeggen dat ze mijn vrienden zijn begrijpen mij niet in de diepste fase van mijn leven een tijdje geleden wat ik in een depressie dat was vorig jaar. Het begon vorig 1jaargelede herfst en ging verder tot de zomer ik was er uit en zag nog maar rozen maar snel daarna werd mijn leven weer een chaos ik voel me heel onzeker, het lijkt niet zo maar je hoeft maar een klein ding te doen om mij te kwetsen. Ik heb 2 vriendinnen die van alles samendelen maar mij vertellen ze niks als ik ze praat over mij depressie of mijn angst dat ik mezelf wat aan ga doen lijkt het ze niks te boeien want dan begint de ander over iets anders we lachen en dollen veel maar diep van binnen verberg ik mijn pokerface mijn ander gezicht mijn angstige bange. ik weet niet hoe het verder moet ik zou kunnen zeggen dat ik hulpeloos ben ik ben vaak hulp gaan vragen maar eigenlijk wil ik die niet ik ben bang heel bang voor wat ik mezelf aan kan doen. Het ene moment ben ik vrolijk maar ook weer niet dat maakt me ziek. Ik ben ziek niet alleen fysiek maar psygisch ik wil het opgeven maar ook weer niet. Maar eigenlijk wat zoek ik nog in deze wereld ik kan beter verdwijnen. het voelt alsof niemand om me geeft ik ga opgeven ik kan niet meer. Ik ben moe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Karin 26-01-2021 03:31
    Amber/Kiki/Naamloos en al je andere alter ego's ik zeg het nog maar een keer: Bel 113, de hulplijn voor mensen die suicidaal zijn. Kan dag en nacht, dat weet je. Sterkte hoor.
  • Andre 14-07-2021 23:57
    He Kiki. I mag dan wel èen ouwe kerel zijn maar toen ik jouw leeftijd was had ik ook gedachten om er een eind aan te maken. Maar ik heb het niet gedaan. Vrienden komen en gaan je hele leven lang. Na je basis school ga je naar een andere en daarna misschien een leuke baan. Wie weet hoe je leven verloopt maar het is altijd ups and downs.geloof me als ik zeg dat er altijd betere tijden in de toekomst zijn. Veel sterkte. Er zijn mensen die van je houden. Vergeet dat niet.