Ik word gek van mezekf

Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar ik word helemaal gek van mezelf. Ik heb 3 jaar een relatie gehad met een man waarvan ik nu denk de hij een narcist is. In onze relatie draaide alles om hem en heb ik mezelf helemaal weggecijferd ten dienste van hem. Als het eens niet zo ging als hij wilde, barste de bom en vertrok hij naar zijn geboorteplaats 90km verderop om te bivakkeren bij zijn moeder of ex-vriend waarmee hij een kind heeft. Na een paar dagen kwam hij dan weer terug vol spijtbetuigingen en ging het weer een tijdje goed. Al zijn negativiteit en depressiviteit had al mijn positiviteit opgeslokt en uiteindelijk ben ik daaraan onder doorgegaan. De druppel die bij mij de emmer deed overlopen, was het feit dat hij een eigen huis wilde huren in zijn geboorteplaats 90 km verderop om zogenaamd onze relatie te redden. Ik zag toen mijn toekomstbeeld voor me, elke keer als we woorden of een conflict zouden krijgen, dan kon hij naar zijn huisje gaan en toen heb ik hem voor de keuze gesteld en de relatie beëindigd toen hij bij zijn keuze bleef. Nu wordt ik gek van mezelf, mijn verstand zegt dat ik het juiste heb gedaan, maar mijn hart zegt iets anders. Met mijn verstand weet ik dat als hij terug komt, die negatieve sfeer weer meekomt maar ik mis hem zo erg. Ik probeer zoveel mogelijk afleiding te zoeken maar elke keer kom ik weer thuis in een leeg huis. Wat kan ik nog meer doen om van dit gevoel af te komen? Wie kan mij helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Marina 05-09-2017 19:38
    Laat hem meteen barsten. Ik heb 5 jaar geleefd met zo,n man. Hij is niet alleen een narcist maar ook een junk. Hij zoop zich vol met bier, Wiskey en andere drank. Hij heeft het nooit naar zijn zin, omdat het altijd aan anderen ligt en niet aan hem. Ook hij liep weg om zich te bivakkeren en toon dan spijt. Totdat hij mij verdenkt van vreemd gaan en ik het uitmaakte barstte de bom. Hij sloeg bij mij me glazen tafel indiggelen en werd agressief. Hij vluchtte naar zijn huis. De politie kwam ter plekke maar meer deden hun niets. Hij kwam de volgende dag met spijt terug. Ik bleef volhouden dat ik niks met hem te maken wil hebben. Kijk hem vooral niet aan en laat duidelijk merken dat hij niet welkom is. Ik laat hem ook niet binnen
  • Eddy 09-09-2017 22:58
    hey , laat hem gewoon vallen , zo'n man verdient niet beter , hij denkt alleen aan zichzelf , een narcist is gewoon zo , hij slurpt al jou inspanningen op , hij zuigt jou leeg , probeer hem gewoon te mijden , het zal moeilijk zijn , hij heeft jou in zijn macht , probeer elk contact te vermijden , er is meer op deze wereld dan hij alleen , zoek mensen die om je geven , en betrouwbaar zijn waar je alles kan tegen vertellen , zij zijn jou steun , sterkte ,,,, en je komt er wel .