Ik zie mijn huwelijk niet meer zitten

Ik zie mijn relatie niet meer zitten. Wij zijn 13 samen, 9 jaar getrouwd. We hebben 3 kinderen. Ik hou zoveel van ze.
Mijn kinderen zijn dol op hun vader,mijn man dus.
Maar ik niet meer op hem.
Ik heb veel mijn best gedaan voor onze relatie , lange tijd was t heel onstuimig. Maar ik hield zoveel van hem en had er veel voorover. Nu niet meer.
Er is veel gebeurd , ik kan hem niet vergeven. Hij communiceert niet met me. Neemt mijn gepraat als geklaag en we kunnen nergens over praten om op te lossen. En oud zeer wordt steeds naar boven gehaald voor ons beide. Sinds een jaar of 2 vermijd hij ook sexuele contact, en hij zegt dat hij eventueel zwangerschappen wil vermijden. Ik ben bij mijn 2de door de pil zwanger geraakt. Nu gebruikt hij dat als excuus tot sexuele contact. Als ik het niet vraag , komt hij ook niet. En veel vaak is het ook een afwijzing. Maar hij wil niks van weten dat we uitelkaar gaan, hij zegt dat ik onze kinderen kwets en pijn doet en ik moet daaraan denken. Maar ik mag niks zeggen, we hebben geen sex, we doen niks samen. We leven gewoon samen in een huis te zorgen voor 3 kinderen dat is alles en hij sport en ik verder niks. Ik wil weg…een nieuw begin…een nieuwe start. Maar idd herriner ik me steeds dat ik 3 kinderen heb, die zich gekwetst zullen voelen. Dus en mijn kinderen zijn al met gedragsproblemen, ontwikkeling problemen en de jongste is pas 1 ūüôĀ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Bloemetje 09-12-2018 21:20
  Waarom bij elkaar blijven als jullie alleen nog door de kinderen met elkaar verbonden zijn en er verder niet meer te praten en te vrijen valt? Dat is toch geen leven? Dat houdt toch niemand vol? Aan een relatie moet je werken dat is algemeen bekend maar ja dat gaat lastig als je geeneens neer communiceert met elkaar. Doodongelukkig worden is toch ook niet te bedoeling? Denk je dat de kinderen niet aanvoelen dat er spanningen tussen papa en mama zijn? Je kunt zonder ruzie uit elkaar gaan, en een latrelatie of co ouderschap overwegen omwille de kinderen. Praat er eens met een huisarts over. Zorg dat je weer gelukkig wordt en gaat genieten van het leven. Je bent nog zo jong! Veel sterkte en succes!
 • Anita 10-12-2018 08:05
  Als hij zwangerschap wil vermijden lijkt het me een prima oplossing als hij zich laat steriliseren.
 • Lotte 10-12-2018 12:12
  Ik ben zelf een kind van gescheiden ouders. Daarvoor ben ik ze dankbaar! Als ze samen hadden gebleven voor ons als kinderen hadden wij een verkeerd voorbeeld van ze gekregen. Dan hadden wij geleerd om onszelf achter te stellen voor een ander en niet gelukkig te mogen zijn. Door te scheiden en kiezen voor geluk hebben ze ons geleerd dat dit geen schande is en dat je het recht hebt om gelukkig te zijn. Ik vind het juist schadelijk voor kinderen dat ouders bij elkaar blijven terwijl hun relatie op is. Het is erger dan ouders die uit elkaar gaan, goede afspraken maken en gelukkig zijn! Kinderen zien liever 2 gelukkig ouders gescheiden dan 2 ongelukkige ouders bij elkaar.
 • miami 11-12-2018 15:38
  Sorry H.maar jouw man heeft absoluut geen respect voor jou. Je cijfert je helemaal weg, niet doen. Ga met hem aan tafel zitten en zeg wat je dwarszit en dat je daarom wil gaan scheiden. Dit duurt te lang. Geen seks vanwege eventuele zwangerschap? Hij kan er toch ook wat aan doen?Nee, dat is gewoon een leuke smoes van hem en dat hoef jij niet te accepteren. Ga scheiden, maak duidelijke afspraken, is ook beter voor de kinderen want geloof me, zij voelen het op den duur ook wel hoor dat het tussen hun ouders niet meer botert. Kies voor jezelf, ga kijken hoe je het gaat en kan doen. Vraag hulp aan instanties, vrienden en familie. Je bent niet ego√Įstisch mochten mensen dat zeggen. Dat is meer je man want die vindt het wel gemakkelijk om jou zo in onzekerheid te laten leven. Het is geen geklaag, je hebt het volste recht. Kies voor jezelf, ga 2019 in met een nieuw leven. Succes en sterkte