Is dit raar en wat moet ik er mee doen.

Al heel lang voel ik me aangetrokken tot mijn nichtje, we zijn beide meerder jarig.
al sinds we jonger waren liepen we altijd hand in hand en waren we met feesten altijd samen te vinden.
nu heb ik een vriendin en een kind. sinds een jaar gaat het slechter, en ik begin weer gevoelens te krijgen, wat kan ik doen?
P.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Beverly 05-01-2021 11:19
  Ik zou zeggen, begin eerst eens met uitvinden waarom het slechter gaat tussen jou en je vriendin. als je relatie in een sleur zit, dan is het nogal makkelijk om (weer) gevoelens voor een ander te krijgen, of het nou je nicht is, de buurvrouw of een collega. Probeer wat meer energie in je gezin te steken. Praat met je vriendin, doe iets leuks met de kind, word weer wat meer familieman. Krijg je dat echt niet voor elkaar, breek dan eerst netjes deze relatie af en maak afspraken over de omgang met je kind. Pas daarna zou je op je gemak je gevoelens voor je nicht onder de loep houden. Zijn die dan nog wel echt, of kwam het alleen omdat je relatie niet lekker liep? Wat je ook doet, doe jezelf een lol en spring niet direct met je nicht tussen de lakens (als zij al gevoelens heeft voor jou). Het geeft alleen maar moeilijkheden en in dat scenario word jij niet geheel onterecht, als de kwaaie pier gezien. Het zet mogelijk jullie gehele familie op zijn kop; je moet het er maar voor over hebben... Ik wens je in ieder geval veel sterkte
 • Peike 05-01-2021 14:37
  Dank je wel voor de reactie Beverly, ik ben al dik een half jaar bezig om de relatie omhoog te trekken. helaas trek zij het vaak omlaag door ruzie om niks te maken (was doen, poetsen enz) ik wil niet zeggen dat ik de beste papa ben, maar mijn kind staat uiteraard op 1, ik ben altijd die nachts opstaat en die troost bij paniek. al sinds de geboorte. mijn vriendin blijft gewoon liggen en negeert het volledig, en dat geeft ze met trots toe. ik ga vaak met de kleine fietsen of wat leuks doen, zonder mijn vriendin.. dat gaat zelden zo leuk als alleen wij 2 samen. ik hou wel van mijn vriendin echter is ze extreem (maar dan ook extreem) jaloers, ook geeft ze toe mijn kind bij me weg te houden als de relatie stuk gaat. tijdens het half jaar ellende heeft ze zelf ook vaak geroepen dat ze binnen kort bij me weg gaat. creëert dit gevoelens voor mijn nicht? vast wel, tussen ons was nooit ellende. ik geef toe ik maak ook fouten, maar hoelang zou ik dit nog vol moeten houden..
 • Beverly 07-01-2021 13:18
  Jammer dat je vriendin zo jaloers is. Dat kan inderdaad relaties onder hoogspanning zetten, even ervan uitgaande dat je geen aanleiding hebt gegeven. Ik zou als ik jou was nog één keer met haar praten. Leg haar nog één keer goed uit wat haar achterdocht met je doet en dat ze je hierdoor alleen nog maar verder van zich af duwt. Neem trouwens iemand mee naar dat gesprek, iemand die jullie beiden kunnen vertrouwen en die vast kan leggen wat er besproken is. Iemand die eventueel later kan verklaren dat je echt wel hebt geprobeerd om te redden wat er te redden valt. Het zal niet de eerste keer zijn dat er bij een scheiding of relatiebreuk, enorme leugens kunnen worden verspreid om de ander in een kwaad daglicht te zetten. Wil ze haar eigen gedrag niet inzien en/of veranderen, dan moet je de knoop zelf doorhakken. Maar als je ervoor kiest om je relatie te verbreken, zorg er dan voor dat je getuigen hebt die weten en willen verklaren dat een groot deel voor de zorg van jullie kind bij jou ligt en dat je een goede vader bent. Dat je het beste voor hebt met je kind en niet wil dat hij/zij lijdt onder jullie relatiebreuk. Daarmee sta je een stuk sterker als het aankomt op voogdij voor jullie kind en zal ze er niet zomaar mee wegkomen als ze dreigt jullie kind van je weg te houden. Wat je nicht betreft, wacht nog even met een relatie met haar, als je kan. Als zij ook iets met jou wil, dan wacht zij ook wel. Geef je (ex?)vriendin niet de kans om een eventuele nieuwe relatie tegen je te gebruiken. Ik wens je nogmaals veel wijsheid en een betere toekomst.
 • Loes 10-01-2021 21:16
  Helemaal mee eens met Beverley
 • Pieke 13-01-2021 10:44
  Nou er is een gesprek gekomen.(wel na een ruzie......) zonder 3de persoon wat iemand die neutraal is hebben we niet. er zijn wat dingen uitgesproken maar ook acties van beide. zij neemt haar pil weer. (haar hormonen zijn erg gevoelig) (heeft een tijd de verkeerde pil gehad dit wat totaal geen pretje) ik zou wat romantischer en meer libido moeten creëren. helaas is het jaloerse er nog altijd. ik vroeg namelijk aan haar vriendin hoe het op het werk was en of ze nu ook thuis moest werken. dit werd totaal niet gewaardeerd. en ik moest er meteen mee stoppen. met stapjes en samenwerking natuurlijk zou het moeten lukken. dank jullie voor het luisterend oor.