Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

forum

Jammer..

Ik kijk zojuist weer even hier in de veronderstelling dat de redactie ná mijn telefoontje een paar dagen(!!) geleden al inmiddels wel even de bezem door de reacties/onderwerpen hadden gehaald.
Niet dus. Heel jammer, ik had al het vermoeden dat er maar 3 mensen serieus schreven hier. Eagle, Miami en Lola vertrouw ik wel, verder niemand.

De redactie boeit het kennelijk totaal niet, toen ik ze erop wees dat het echt uit de hand liep qua trollen was het antwoord dat je dat 'altijd wel hebt' een gekkie die rare berichten instuurt.
Ik ben er helemaal klaar mee, wat is het nut om hier nog iets op te schrijven als de redactie berichten laat staan die kwetsend of lachwekkend zijn voor 90%...
Het is eigenlijk nog niet eens echt lachwekkend, ik vind het triest.
Dieptriest, het is ws een hele eenzame ziel die geen contact kan maken met anderen. Geen relatie kan onderhouden; ooit een docu over trollen gezien en het zijn eigenlijk altijd veertigers die non-stop teleurgesteld zijn in het leven. Erg eenzaam ook.

Vaak misbruikt als kind, daarom ook gek op verzinsels over verkrachtingen, steekpartijen, criminele vriendjes of pleegvaders en moeilijk opvoedbare kinderen. Dat kennen ze: in die wereld zijn ze thuis.... Triest maar ik ben hier niet aan het werk, zoek hulp trol!

Dit was het laatste bericht wat ik hier nog plaats, als de redactie echt maling heeft aan dit soort berichten ben ik weg; wat een gotspe. Voor je het weet steek je je energie in het gezever van een trol, zó geen zin in!

Nogmaals dank voor het helpen met het stoppen met roken en een mooi 2020 voor degenen die hier wel degelijk goede adviezen geven.
Mij zul je hier écht niet meer zien, dus vreemde berichten van 'Karin' zijn gegarandeerd van de trol, negeer ze aub!

Het beste allemaal, groetjes Karin

Karin (53) op 10 jan 2020
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • Engel
  (30)
  11/01/2020
  10:18

  Ik probeer evengoed altijd serieus te reageren, ik ben ook geen trol!
  En ik irriteer mij ook aan al die trollen, echter laat ik me niet verjagen door een paar van die etterbakkies.
  Ik laat ze niet winnen.

  Wel vind ik het slecht dat de redactie er helemaal geen sodemieter aan doet, zij maken een site voor mensen die hun verhaal kwijt willen, er word nu misbruik van gemaakt en voor de mensen die echt iets kwijt willen, die voelen zich hier niet meer fijn of vertrouwd.

  Redactie doe er wat aan!
  Blokkeer mensen op hun IP adres, al heeft dat ook weinig nut want op 4g kunnen ze vrolijk verder.
  Maar ze moeten een oplossing vinden! Want het is nou wel genoeg geweest met de trollen!


 • Eagle
  (43)
  11/01/2020
  14:05

  Jammer dat het dan weer zo moet, hé
  Maar geef die smerige trollen hun zin niet of kunnen we ten minste nog contact houden met elkaar
  Ik zou hier altijd een echte steun voor je zijn als je het nodig hebt, lieve Karin


 • miami
  (55)
  11/01/2020
  15:56

  hoi Karin, jammer maar wel begrijpelijk. Ook vreemd dat de redactie er niets aan doet. Waarom blijf je gewoon niet af en toe kijken op deze site en wie weet wordt dat ziekelijke trolletje nog eens een keertje de toegang ontzegt. Wie weet. Zal je in ieder geval missen hoor


 • Karin
  (53)
  11/01/2020
  17:39

  Tóch nog even een reactie, ik ging inderdaad kijken wat trol onder mijn bericht had geschreven en tot nog toe niets. Hmm.. nóg niets, daarom wil ik toch nog even iets zeggen:

  @Engel: sorry, ik had jouw naam er ook bij moeten zetten, van jou heb ik idd ook nog nooit rare dingen gelezen. Ik geloof geen seconde dat je hier zit om mensen te kwetsen of te pesten.
  Eigenlijk vind ik het ook te gek voor woorden dat de redactie een trol zoveel ruimte geeft; adverteerders haken ook af als ze dit zien.. Niet omdat de trol zoveel macht heeft maar omdat ze niet modereren, dat hoort er gewoon bij als je een forum opent. Echt jammer.

  @ Eagle dankjewel voor je lieve woorden, uit je reacties (waarvan ik een keer echt akelig werdt omdat ik begreep dat je veel, héél veel ellende hebt doorgemaakt met je gezondheid en mss nog steeds) blijkt wel dat je een schat van een mens bent. Hoe je de excuses direct aanpakte toen de trol zich toch een beetje leek te schamen: grote klasse, ik zou denken hoepel nou ook maar op met je sorry om heel eerlijk te zijn.
  Ik hoop dat het goed met je gaat en blijft gaan!!

  @Miami, je hebt ook gelijk, ik blijf gewoon wel af en toe kijken hier en schrijf desnoods een reactie onder een nieuwe naam. Ik zit voorlopig nog wel even in de lappenmand en verveel me best vaak, dan is een forum leuk om toch contact te hebben met anderen al zijn het wildvreemden.

  Maar wel ‘vreemden’ van mijn eigen leeftijd en zo te lezen wel mensen met de nodige levenservaring én erg vriendelijk, behulpzaam. Dat vind ik hartverwarmend en daarom zo jammer dat één eenzame ziel er lol in heeft om te zien dat ze ergens invloed op kan uitoefenen. Een heel forum om zeep helpen, wat een triomf! Eindelijk wordt ze gezien.
  Ik zou willen dat iemand haar betrapt en genoeg om haar geeft om hulp in te schakelen, of door te vragen waarom ze dat trollen nodig heeft.

  Ik vind het juist mooi als mensen het niet met elkaar eens zijn, een andere mening/advies hebben en toch gewoon respectvol met elkaar omgaan. En dat zag ik bij jullie altijd terug: respect voor andere mensen.

  Ironisch genoeg was daarom ook goed te zien wie de trol was. Haar alter ego Henk moest een vrij normale man voorstellen maar vloog in wat langere berichtjes uit de bocht; ze KAN gewoon niet normaal doen… Ik hoop dat de moderator of degene die ernaar zou moeten kijken maandag weer aan de slag gaat en dit forum dagelijks even goed in de gaten houd en alle flauwekul verwijderd wordt. Dezelfde dag nog. Al eerder zei ik ergens: hoeveel moeite kan het zijn om elke dag even alles wat gepost is door te nemen, zoveel is het nou ook weer niet…

  Jammer ook dat je geen contact kan houden op een andere manier maar hier mijn mail-adres opschrijven is vragen om bakken mail van de trol, een privé berichtje is ook niet mogelijk volgens mij. Even afwachten maar, ik hoop écht dat er iets aan gedaan wordt!!
  Liefs, Karin


 • Henk
  (43)
  12/01/2020
  08:21

  Net zoals jij Karin, is mijn naam hier meermaals gebruikt door een trol. Ik heb verder altijd gewoon normaal advies gegeven. Ik vond deze site ook prettig dus om mij hier nu als trol neer te zetten gaat mij te ver.


 • Lola
  (N.v.t)
  12/01/2020
  09:23

  De “trollen” zijn waarschijnlijk niet ouder dan 16 jaar. Hoogstwaarschijnlijk gaat een groepje kinderen, na schooltijd, op deze site gekke dingen schrijven en hebben zij plezier met elkaar. Zij hebben niet door hoe vervelend het is voor de volwassenen hier. Deze kinderen moeten nog opgroeien en hebben minder besef hoe ernstig hun berichten zijn (vooral in de pubertijd zijn kinderen/tieners totaal in de war van wat goed en slecht gedrag is). De kinderen/tieners zouden op hun donder moeten krijgen om te leren wat wel en niet kan online. Het is voor ouders helaas lastig hun kinderen online te controleren. Dus laten wij op deze site boven dit soort berichten van kinderen/tieners staan.

  Hiernaast heb je ook altijd te maken met mensen die wat minder goed zijn in spelling. Dit wil niet automatisch zeggen dat het een trol betreft. Ik denk dat we uit moeten kijken om iedereen hier neer te zetten als trol. Daar kun je mensen, die het echt menen, enorm mee kwetsen. Wat ik daarom erg jammer vind Karin is dat je Henk hier beschuldigd hebt. Je doet precies wat deze ‘trollen’ willen. Vaste forumgangers laten verdwijnen. Henk was er al een stuk eerder dan jij en schreef altijd prima berichten. Zijn naam is door de trollen wel eens gebruikt. Dus de woorden over Henk had je niet moeten schrijven. Als je wil dat deze site weer “normaal” wordt, beschuldig dan niemand en laten we het bij het delen van verhalen en het geven van advies houden. Dan gaat de lol voor deze kinderen er ook wel af.


 • Mini
  (35)
  12/01/2020
  14:46

  Klopt wat je zegt Lola, sinds ik ook ben beschuldigd door Karin(dat ik eigenlijk iemand anders zou zijn) heb ik er ook niet heel veel zin meer in om te reageren op vragen, problemen van hulpbehoevende schrijvers. Als je even terug kijkt kan je het makkelijk vinden hoelang ik al op de forum advies geef. Als we nou met z’n allen de trollen totaal negeren, is het plezier er ook gauw vanaf lijkt mij.