Jeugdliefde

We waren 15 toen ik hem leerde kennen, ik was op slag verliefd. We waren echt het stel op school. En na een half jaar gebeurde het gewoon, onze eerste keer we waren net 16. Na een maand werd ik niet ongesteld en wist het meteen, ik was zwanger. Inplaats om er over te praten schaamde ik me zo dat ik besloot een eind aan onze relatie te maken en het aan niemand te vertellen. Beide hadden erg veel verdriet dat het uit ging.
Mijn dochter werd geboren toen ik 16 was. Toen ze 1 jaar was kwam hij erachter dat het van hem was.. maar we waren elkaar een beetje kwijt geraakt. Hij had behoefte aan dingen doen met zijn vrienden terwijl ik mijn kind opvoedde en voor school hard moest werken. We waren nog steeds ontzettend verliefd maar ook erg jong. Ik liet hem gaan omdat ik van hem hield.
Ik leerde mijn nu ex man kennen was niet verliefd op hem maar kreeg de aandacht waar ik zo naar hunkerde. Ik trouwde terwijl mijn hart nog steeds bij de vader van mijn oudste lag. Met mijn ex kreeg ik 2 kinderen maar het huwelijk hield geen stand. Mijn diepste verlangen was de vader van mijn oudste, elke dag dacht ik aan hem.
Hij beef een rode draad in mijn leven. Ook hij trouwde en kreeg 2 kinderen en scheidde vervolgens.
Na de scheiding kregen we weer een goed contact en wisten we dat we nog steeds stapel verliefd op elkaar waren.. toch duurde het 3 jaar voor we elkaar weer echt ontmoette.. in die tijd hadden we uren en uren gebeld en geskypt maar hield ik de boot af omdat ik bang was.. bang om gekwetst re worden. Daarbij stond mijn familie niet te trappelen en ook onze kinderen niet. Na 3 jaar bellen nam ik op een avond de stap en reed ik naar hem toe 70 km verder op. Ik was de auto nog niet uit of we stonden al te zoenen en het voelde zo goed, zo vertrouwd zo fijn.. zo gelukkig was ik al jaren niet meer geweest. Het klinkt gek maar binnen 2 uur lagen we in bed uren te vrijen met elkaar niets was gek, het was zo goed, zo vertrouwd alsof we dit al jaren deden terwijl het 29 jaar geleden was.. nu hebben we al een tijdje een stiekeme relatie, bijna niemand weet het, mijn ouders niet, onze dochter niet.. we zijn stapel gek op elkaar en willen nog even genieten zonder veroordeeld te worden. Alleen mijn beste vriendin is op de hoogte omdat ik af en toe een smoes nodig heb waarom il een weekend als de kinderen bij hun vader ben ik er niet ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Karin 25-04-2020 11:31
    Waarom zo geheimzinnig? En 3 jaar wachten voor je een afspraak wil maken met een vrouw waar je gek op bent? Ik snap het niet.. Hoe ging dat dan met bezoek het kind van toen zal zijn vader toch wel eens willen ontmoeten zo langzamerhand? Weet je zeker dat hij vrijgezel is of hoop je dat tegen beter weten in?