Keuzes

hoi allemaal, ik zit al een tijdje met een probleem en hoop dat jullie een advies hebben. Ik heb sinds een jaar een nieuwe partner,relatie loopt lekker alleen voel ik me vaak tweede keus. Mijn partner voetbalt al jaren bij een club en heeft daar ook een hechte vriendengroep die echt alles maar dan ook alles samen doen.Nu ben ik dus als nieuwkommer er bij gekomen, maar heb totaal geen aansluiting met de dames uit de groepzijn allemaal vriendinnen van zijn ex.{mijn vriend zegt zelf ook zijn een beetje apart en hebben moeite iemand te accepteren. Nu komt het dus steeds vaker voor dat hij alleen ergens heen gaat omdat ik niet door de rest wordt meegevraagd,of dat ik zelf maar thuis blijf omdat ik geen zin heb om de hele avond alleen te staan[ben een paar keer meegeweest] maar heb het gevoel dat het gesprek van een kant afkomt, en alleen maar aardig doen omdat hun partners vrienden van mijn vriend zijn. Nu zit ik dus met een dillema de feestdagen komen er weer aan en heb voorzichtig gevraagd of hij plannen heeft. Die heeft hij dus en wil er dus ook niet van af wijken omdat het een gewoonte is dat ze dat ieder jaar met de vaste vriendengroep vieren.[Hij wil ook nooit iets met mijn vrienden doen, want die vind hij saai.Dus iemand tips om er samen uit te komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • mir 10-10-2016 19:10
    Dat jullie op de feestdagen beide een dag(deel) met jullie eigen vrienden door brengen, een dag met elkaar en dan ook nog een dag(deel) met familie. Dat is lastig dat jullie elkaars vrienden niet liggen, maar dat hoeft geen ramp te zijn. Probeer zoveel mogelijk de afspraken te scheiden indien mogelijk en heb ook tijd voor elkaar.
  • Bloemetje 11-10-2016 19:11
    Vriendschap kun je niet afdwingen dus ik zou hem gewoon zijn gang laten gaan zoals hij altijd heeft gedaan met zijn vriendengroep. Dat hoeft jou dan niet te beletten om zelf ook wat leuks te gaan doen met een vriendin, buurvrouw of kennis. Als je samen buiten de vriendengroepen om ook maar leuke dingen doet dan is er niets aan de hand lijkt mij. Dat kan ook gezellig thuis zijn op de bank met een goede film en hapjes er bij!