Kraambezoek van de ex van mijn vriend

Nou daar zit ik dan om half 3 Snachts wakker te zijn en te piekeren. Dus bij deze mijn verhaal en laat vooral weten of ik gek ben of niet. De broer van mijn vriend dus mijn zwager heeft een relatie met de ex van mijn vriend. Inmiddels heb ik 5 jaar een relatie met mijn vriend en aan het begin heb ik zeker heel aardig gedaan tegen haar. Ik dacht komop ik zet de knop en dat ging aardig moet ik zeggen. (Hoewel ik haar nooit aardig gevonden heb) maar ze maakte steeds van die vreemde opmerkingen gewoon gemeen. Maar ik dacht laat het ik mag je niet en mijn vriend kotst je al helemaal uit. Dus we houden de schijn op. In de tussentijd een nieuw huisje (zei liet niks horen!) mijn moeder overleden (iedereen condoleerde op de verjaardag van mijn schoonmoeder behalve zei) nieuwe auto (iedereen even kijken behalve zei) dus nu moet ik je eerlijk bekennen dat ik het sinds 1 jaar spuug maar dan ook spuug zat ben. Heb haar dus ook al 1 jaar niet gezien en ik zal je vertellen dat ik dat prima vind. Nu alleen het volgende probleem: de laatste keer dat we haar zagen was bij mijn schoonmoeder, mijn vriend en ik vertelde dat we niet op een normale manier kinderen konden krijgen en we hier dus ook al 3 jaar mee bezig zijn. Haar letterlijke reactie: kut joh maar wat moet je met kutkinderen?! Nouja ieder zijn ding dacht ik. Promt komt mijn vriends broer 3 maanden later vertellen dat toen wij vertelde dat we niet op een normale manier kinderen konden krijgen hun het ook maar zijn gaan proberen. En ja hoor ze is zwanger en sterker nog ze is gisteren uitgerekend. (Joepieeee ben zelf na een lang traject 11 weekjes zwanger) maar ik wil niks meer met haar temaken hebben en mijn vriend ook niet. Ik wil ook niet op kraambezoek gaan. En ja ik raak super gestresst ervan want ik zit nu midden in de nacht te piekeren. Ik wil dus echt niet!!! (Al weet ik nieteens of het kind al geboren is hoor) kunnen we dit maken? Geeft mij in elk geval een hoop stress als ik wel zal moeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anne67 01-11-2016 07:19
  Gewoon niet gaan. Stuur een kaartje anders? Dan hoeven jullie haar ook niet te zien. Denk aan jezelf
 • Piesje 01-11-2016 07:27
  Niet gaan. Je zegt zelf dat jullie haar al een jaar niet gezien hebben en dat zij ook niet bij jullie dingen komen kijken. Denk idd aan je zelf, jij bent zwanger en dat is wat belangrijk is. Vermijd stres. Probeer te genieten van jullie zwangerschap al is het nog ma heel pril. Dit zijn bijzondere momenten toch je hoort op een roze wolk te zitten en niet wakker te liggen van je schoonzus. Dus laat gaan.
 • Lisa 01-11-2016 09:45
  Bedankt voor jullie reactie's. Jullie hebben ook gelijk ik stuur wel een kaartje en thats it. Wil gewoon niet de gene zijn die een 'familie ruzie' veroorzaakt. Maar ze bekijkt het maar lekker ook ja.
 • onbekende 02-11-2016 20:38
  Tja die keus moet je zelf maken, maar ik denk dat ik gewoon zou gaan, gewoon even de knop om zetten. Zo kunnen ze je nooit iets verwijten, en hebben jullie je plicht gedaan. Gefeliciteerd met je zwangerschap!
 • Bloemetje 09-11-2016 14:47
  Doe geen moeite voor je schoonzus en zwager, ik zou ook geen kaartje sturen ofzo. Geniet van je zwangerschap (gefeliciteerd trouwens!) Als de interesse van hun kant er niet is, en het altijd van jullie af moet komen dan is het toch klaar? Heel simpel!
 • Piesje 11-11-2016 08:14
  Bloemetje, ben het helemaal met je eens. Het moet van 2 kanten komen niet van 1.
 • Noen 29-10-2018 03:20
  Late reactie, wat ben jij kinderachtig zeg. Lees je verhaal nog eens, je lijkt me een onzeker persoon. En ze is uitgerekend en dan nog blijft wel de kind van je zwager. Ze doet zelfs jouw een plezier, om niet in je buurt te zijn. En jij kots haar uit, terwijl je haar niet eens goed kent ( of wilt leren kennen ) je baseert je verhaal enkel op je vriend .ik zou je kaartniet willen hebben, als je het niet meent. Bah