leuk buurmeisje

Hoi! Vorige week liep ik met mijn hond een blokje om en ik zag een meisje ( paar straten bij mij vandaan ) voor het raam op de eerste verdieping staan, ze was naar me aan het glimlachen en bleef naar me glimlachen, ook toen ik even niet probeerde te kijken en weer keek bleef ze me glimlachend aankijken, toen ik verder liep zwaaide ze heel lief naar me waarna ik terug zwaaide, we bleven naar elkaar zwaaien tot we elkaar niet meer konden zien, ik zou haar graag nog een keer zien, is het denken jullie raar om een briefje in haar brievenbus te doen? Of gaat dat te ver? Alvast bedankt voor de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Beverly 29-10-2020 13:44
    Ik zou zeggen, wie niet waagt...gewoon doen. Ik zou een leuke kaart ergens kopen, er iets aardigs opschrijven (nodig haar bijvoorbeeld eens uit om samen de hond uit te laten) inclusief je telefoonnummer. Als ze op je uitnodiging ingaat en het tijdens die wandeling klikt tussen jullie, dan verzin je weer wat anders. Helaas zijn de mogelijkheden tot daten nu even beperkt, maar met een beetje creativiteit lukt het vast wel. Succes ermee!
  • Loes 29-10-2020 20:56
    Hier mijn ervaring van jaren geleden....Wie weet heb je er wat aan? Ik woonde na jaren lange relatie alleen. Elke dag om dezelfde tijd liep er een jongen voor mijn raam om later met een tas vol boodschappen terug te keren. Hij viel mij op door zijn spontaniteit. Hij had iets waardoor als ik hem zag er blij van werd. Totaal geen liefdesgevoelens maar een soort fijn klik gevoel. Dus hij zwaaide altijd zo spontaan en ik altijd vrolijk terug. Hij deed altijd dingen waardoor ik mij zo vrolijk voelde. Zo ging hij een keer zijn tas helemaal voor het raam uitpakken om te laten zien wat hij ging koken of klopte lachend op mijn raam. Zelfs als hij met vriend(en) voor mijn raam langs liep dan zwaaide zelfs die gezellig mee. Hij belde nooit aan en ik heb ook nooit gedacht van "wat als hij aanbelt" en zo na maanden werd ik alleen nieuwsgierig naar waar hij eigenlijk woonde.Behoefte om naar buiten te gaan o.i.d. had ik niet om dat te vragen. Op een avond was ik in de buurt aan de wandel en zag hem in een huis naar binnen gaan. Ik liep er voor langs en gleurde naar binnen. Toch werd mijn nieuwsgierigheid gewekt dus besloot ik s middags voor zijn huis te lopen en zo op.de terug weg weer. Ik liep net om de bocht en kwam ik hem tegen "hoi" zei hij en het was net of wij elkaar al heel lang kenden.Het voelde zo vertrouwd dus na tijd te kletsen liep ik ook mee toen hij vroeg of ik zin had in wat te drinken. Ik ben de hele middag verder daar gëweest en ben mee geweest naar de supermarkt, bij hem gegeten.Gewoon heel gezellig. Zo kwam het er van dat we spontaan vaak bij elkaar waren. Hij heeft nooit toenadering gezocht en ik denk dat hij ook niet verliefd was. Toen ik ging verhuizen had hij een soort afscheidsparty georganiseerd voor mij. Na de verhuizing ben ik 1x bij hem geweest toen hij bij zijn ouders was die half uur van.mij rijden woonden. Heel gezellig en ook zulke leuke ouders en toen is het een beetje verwaterd en ik ben zo in de jaren zijn telefoonnr kwijt geraakt, eigenlijk.heb ik nooit meer zo aan hem.gedacht tot nu. Ik denk dat ik hem nu zo'n 20 jaar al niet meer heb gezien.Het was in onze studententijd. Bedenk als iemand naar je zwaait en lacht dan vindt die gene jou in ieder geval leuk anders doet ze dat niet
  • Karin 31-10-2020 15:32
    Loop er nog eens langs en als ze weer naar je zwaait gewoon gebaren dat ze even naar buiten moet komen een idee? Een briefje na 1x zwaaien zou ik wel raar vinden; kreeg ook een keer een briefje in de bus van een jongen met wie ik was meegelopen toen we onze honden uitlieten. Vond ik wat overdreven, als hij me gewoon gevraagd had iets te gaan drinken: prima, had ik wel gedaan. Maar dat briefje vond ik opdringerig. Kan aan mij liggen hoor, heb ooit een stalker achter me aangehad en die doen dat soort dingen ook om aandacht te trekken dus bij twijfel haak ik af. Eigenlijk had je meteen moeten gebaren dat je haar wilde spreken, het ijzer smeden als het heet is! Ben benieuwd of je haar nog eens gezien hebt. Als je een briefje in de bus gaat gooien: zet er alleen je tel.nr. op, wie je bent en dat je het leuk zou vinden als ze een keer met je meeloopt of zo. Geen respons: met rust laten verder. Als ze je leuk vind belt of appt ze wel. Of appt ze: ik heb al een vriend, stond op hem te wachten en moest lachen omdat je zo bleef zwaaien. Laat je weten hoe het afloopt?