Leven met HIV afscheid van 3mmc

Beste 3mmc
Ruim een jaar geleden vond ik jou echt geweldig. De rush, geiligheid, eurofie, energie die je mij gaf. Het zelfvertrouwen.
Je werd de boost in mijn seksleven, alsof het t aan jou te danken was dat onze moeizame relatie van 12jaar werd gered.
We injecteerden jou en noemden jou “slam” We begonnen met 1shotje in het weekend. Maar al snel gingen we hwke weekenden door net vaak 6 slams per keer
Het afglijden onder invloed van jou ging snel. En jou positieve effecten vloeiden weg.
Is dit wat ik wilde
Mijn hele lichaam was inmiddels kapot geprikt. Ikzelf helemaal uitgeput. Zowel geestelijk als lichamelijk. Ik was erg depressief door jou.
Afgelopen december heb ik je dan eindelijk losgelaten. Defenitief gedumpt.
Zo ook mijn ex, onze liefdewas net zo fake als met jou.
Ik ontvluchte zijn huis en na een aantal omzwervingen woon ik nu op een camping in Klazinaveen-Noord. En heb me nu al een half jaar niet doir jou laten verleiden.
Pas geleden nodigden bekenden mij uit om samen mwt jou op het matras te duiken.
Seks onder invloed van jou. Ik geb dat aanbod afgeslagen en afscheid genomen van andere “foute” vrienden. Dat voelt nu zo goed.
Jou helemaal loslaten is moeilijk dar weet je
Maar was ik met jou doorgegaan dan had het mijn dood gekost. Sinds kort ben ik in behandeling en ga heel goed op weg naar herstel
Wel staat er nog een operatie te wachten… Amputatie wijsvinger… Door jou is één van mijn vingers compleet gevoelloos geworden, afgestorven zenuwen kapot geprikt door jou effect
Mijn relatie met jouheeft veel ellende gebracht
Inmiddels heb ik een hwke leuke man ontmoet. Het voelt als liefde io het eerste gezicht, net aks toen met jou. Maar hij geeft mij echte liefde en is ook nog eens anti-drugs
Dit is het laatste bericht dat je ooit nig zult ontvangen. Ik wil je nooit meer zien en neem bij deze voorgoed afscheid.
Het ga je goed
Als het goed gaat ga ik emigreren van Drenthe… Klazinaveen-Noord… naar Groningen… Musselkanaal…

Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Jolanda 09-10-2023 19:23
    Dat van die leuke vriend is voorbij net als het emigreren. Heb nog een leuke Friend for Benefit gehad ook weer door aan de kant gezet. Doe nu leuke dingen voor mezelf Dagjes sauna. Heb een gedichtenbudel uitgebracht "Mijn leven"