Liefste

Totaal onverwacht kwam je in mijn leven.
Even onverwacht kuste je me midden in een volle kroeg.
En ik…… ik wist niet wat ik ermee moest.

Een stukje van mij zei laat gaan zijn hart behoort aan een ander.Maar daar was dat andere stuk in mij, wat jou niet uit mijn hoofd kreeg.

En toen…. lag je in mijn bed…Denk niet dat het voor mij normaal was om je mijn bed in te vragen. Maar er was iets in mij wat zei dat jij degene was en bent die in mijn leven hoort te zijn.

Hadden we toen geweten welke weerstand er zou komen, waren we dan ook verder gegaan? Ik kan volmondig ja zeggen.
Er zijn al heel wat tranen vergoten. Maar liefste de mooie fijne intense momenten zijn er veeeel meer dan de nare momenten.

Het zal niet vanzelf gaan met de tegenstand die we ondervinden.Maar ik kies met heel mijn hart voor jou.Al zal ik misschien nog meer tranen moeten vergieten, ik wil en kan niet meer zonder jou.

Met jou wil ik lachen huilen,je lichaam voelen, mijn gedachten mee delen mijn onzekerheden delen.Ik voel me veilig bij jou.En ik hoop met heel mijn hart dat jij het ook zo voelt.Dat jij ook mij je verdriet en onzekerheden laat zien.Dat wij samen de obstakels aan kunnen.

Liefste mijn alles, met jou wil ik oud worden.Met jou kan ik alles aan.

Ik houd zoveel van jou

Margo

Dit bericht is oorspronkelijk geplaatst op 15 maart 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Rainbow 17-03-2016 10:24
  Print uit en geef het aan de persoon waar het thuis hoort.
 • Rainbow 17-03-2016 10:24
  Denk dat jou lief dit graag van je hoort
 • Margo 17-03-2016 10:25
  Natuurlijk heeft hij die al lang gekregen voordat het hier stond ;) En was er ontzettend blij mee , wij komen er wel ;)
 • secondlover 17-03-2016 10:25
  Dat gebeurt mij nu nooit, he, een bezette kerel zomaar in mijn bed ineens.surprised Nou meid, er gaan vast en zeker nog meer tranen vloeien, dus wees voorbereidt!
 • Margo 17-03-2016 10:26
  Hoooooooo hij was niet bezet he, had nog liefdesverdriet van iemand anders maar daar was hij al 5 maanden bij weg. iemand die bezet is , is voor mij nooit een optie ;)
 • miami 07-04-2016 15:34
  secondlover heeft gelijk, als je het leest dan lijkt het net alsof hij nog bezet was(een stukje van mij zei laat gaan zijn hart behoort aan een ander). klinkt niet als vrijgezel. Duidelijker omschrijven. En wat een drama zeg, weerstand, tranen, nare momenten etc.
 • Ronnie 27-06-2021 03:15
  Heel mooi bericht fijn om te lezen