losgeslagen na veel gewichtverlies

In 2009 heb ik een gbp (maagverkleining) ondergaan en ben hiermee 90 kilo gewicht verloren. Ik voel mij goed en kan de dingen doen met mijn kinderen die ik vroeger niet kon . Ik heb een nieuwe relatie met een ontzettende lieverd en geniet van alle dingen om mij heen.
Maar mijn beste vriendin ging ook voor de gbp en viel 70 kilo af , er niks meer over van mijn vriendin en zorgzame moeder, haar leuke vrolijke karakter..Ze heeft haar man (nu ex) na het afvallen constant belazerd met wel 6 kerels , heeft haar 4 kinderen achtergelaten bij haar nu inmiddels ex man , geen contact niks , ze heeft een man leren kennen die volgens haar zeggen de liefde van haar leven is , dat kan natuurlijk , maar waarom geen contact met je eigen kinderen , ze missen haar , als ze haar willen bellen krijgen de nieuwe vriend aan de telefoon en hij zegt dat hun moeder ligt te slapen , later terugbelt of dat hij hun vragen wel kan beantwoorden. Mijn zus werkt in het dorp waar ze nu zit en ziet haar weleens voorbij schieten , ze loopt erbij alsof ze de koningin zelf is en zorgt wel voor de kinderen van haar nieuwe vriend , ik ben er geweest en heb geprobeerd met haar te praten maar ze zegt dat ze een nieuw leven is begonnen en dat er geen plek is voor haar verleden. Wij (ons gezin) proberen haar ex man zoveel mogelijk te helpen , maar wat triest om dit zo te zien….Waar is die zorgzame moeder en vrouw gebleven , die vriendin waar je mee kon lachen ,huilen, alles bespreken , lachen en huilen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • doos 15-04-2016 13:21
  Dus ze laat haar kids vallen. Dat is zeer maar ook zeer egoïstisch. Hij moet misschien een goede advocaat gaan zoeken en een scheiding in werking gaan zetten. Ook dus flinke alimtatie eisen. Ze is verantwoordelijk voor haar eigen kinderen.
 • closer 15-04-2016 14:18
  Hoi Doos , Ze zijn inmiddels gescheiden nu , maar mevr . heeft geen werk meer dus kan niks bijdragen naar de kinderen toe. Zelfs de kinderbijslag wilde ze niet afgeven , uiteindelijk heeft hij het voor elkaar gekregen via een kindercoach . De moeder beweerde dat ze geld overmaakte naar zijn rekening , hij heeft al zijn afschriften uitgeprint om te laten zien dat dit niet zo was. SVB heeft gevraagd of zij bewijzen kon aanleveren of ze dit deed , dit kon ze natuurlijk niet......De vader is nu bezig om volledige zeggenschap te krijgen want de kinderen hebben haar inmiddels nu 10 maanden niet meer gezien. Soms denk ik , ik rij er nog een keer naar toe en rammel haar net zo hard heen en weer dat het verstand weer op de juiste plek komt. Nooit had ik dit achter haar gezocht , ze hadden zelfs een kinderopvang aan huis , altijd was ze met de oppaskindjes in de weer en met haar eigen kinderen , creatief met ze zijn , wandelingen , voorleesmoeder....Zeker zagen we haar verandering qua kleding maar dat ik kon plaatsen omdat ik zelf ook zoekende was naar mijn stijl na zoveel afvallen , ze ging meer uit , festivals , concerten , haar man hield er niet van maar hield haar ook niet tegen , hij had echt zoiets , gaat wel over en ik gun haar het verzetje want ze is nu eenmaal ook altijd druk,we hadden geen benul dat ze met andere kerels afsprak op zulke momenten...Stiekem hoop ik dat ze dit leest want ze word echt gemist door haar kinderen , en ik weet dat ze hier ook weleens meelas in haar 'vorige'leven... :( Ook kan ik nu geen greintje respect voor haar nieuwe lover opbrengen , hij heeft verdorie zelf ook kinderen en zet ze toch ook niet aan de kant
 • M. Meershoek 15-04-2016 20:22
  Dat ze een nieuw leven wil na de maagverkleining...dat begrijp ik... maar dat ze de kinderen de dupe ervan maakt, daar begrijp ik niks van !!!! Het is en blijft ook haar verantwoordelijkheid en dat moet je serieus nemen en ook naar handelen !!! Ik vind haar egoïstisch en hoop dat ze snel tot inkeer komt. Door haar gedrag kunnen de kinderen schade oplopen. Als ik jou was zou ik jouw pijlen op haar ex-man en kinderen richten, die jou hard nodig hebben en haar ook links laten liggen en geen aandacht geven en wie weet komt ze tot een besef ! Of een brief schrijven die jouw zus aan haar kan geven, waarin je je gevoel verteld.. Misschien baat het.. Laat het verder los, hoe moeilijk ook. Closer ik ben blij dat jij nu gelukkig in het leven staat en geniet !!! Houden zo !!!!
 • redacteur 16-06-2021 20:56
  euhm , ook al heeft ze een maagverkleining gehad en is de afgevallen en kan ze nu dingen doen wat eerder misschien moeilijker was , dat is geen reden om een partner te gaan ‘ naaien ‘ op staande voet nog wel , dus manlief heeft voor haar gekozen en vond haar ook al had ze overgewicht wel ok en kon haar genoeg liefde geven en hebben zelfs 4 ik herhaal 4 kinderen gemaakt met elkaar , maar als mevrouwtje een beetje vrijheid heeft en een beetje van haar zware kilo’s af is wilt ze opeens niks meer te maken hebben met manlief omdat ze anders moet denken aan haar oude leven ? doe toch eens even normaal zeg , dat is gewoon iemand belazeren en niet zomaar iemand , iemand waarvan toen nog mevrouwtje dik was en waarschijnlijk niet zoveel aandacht kreeg als na haar operatie en daardoor waarschijnlijk ook met manlief wou blijven omdat manlief wel over haar kilo’s heen kon kijken en zelfs kinderen hebben samengemaakt omdat ze samen verder wouden in het leven , die gene dus . en nu ze is ‘ veranderd ‘ en een beetje aandacht krijgt wilt mevrouwtje opeens helemaal los gaan als een 17 jarige ? en zelfs haar kinderen niet eens meer spreken ? nou ja , als zij geen corrigerende tik verdiend dan weet ik niet wat er mis is met de mensen hoor waar is een beetje loyaliteit gebleven of een beetje vertrouwen of een beetje eer ? wat een vies vies mens is dat mevrouwtje zeg , ik hoop dat het ondertussen uit is met haar (toen) nieuwe vriendje en dat ze pijn heeft