Lust of liefde

2 jaar geleden had ik een date wat direct liefde op het eerste gezicht was, althans van mijn kant, al snel liet hij weten dat hij me erg leuk vond maar geen toekomst zag in ons, kapot was ik ervan. Tegen beter weten in bleven we elkaar nog wel enkele weken zien. Later vertelde hij me wel eens; ik probeerde te zijn wat jij zocht, dat deed hij super, maar is natuurlijk niet goed.
Uiteindelijk heeft hij de knoop doorgehakt er helemaal mee te stoppen, vooral omdat het niet eerlijk naar mij toe was. Af en toe hadden we nog wel contact en al snel vertelde hij me dat hij een nieuw meisje had leren kennen.. slik. Toen hebben we een paar maanden geen contact gehad, uiteindelijk belde hij me op, en na een paar keer contact hebben we zelfs weer afgesproken.
We zijn nu 2jaar verder, en we hebben steeds meer contact, daar we elkaar vorig jaar totaal 5 x hebben gezien, is het dit jaar tot nu toe al elke maand. En altijd komt het initiatief van zijn kant.
Het verward me, geeft me hoop, en neemt een rollercoaster met mijn gevoelens daarbij merk ik dat ik voor andere mannen niet echt opensta.. inmiddels woont hij samen met die andere, en ik voel me uiteraard ook naar haar toe heel rot.
Ik kan het geloof ik niet meer zo objectief bekijken, hebben jullie advies voor mij, moet ik hem voor de keus zetten? Wat hij bij haar doet, zal hij dat ook bij mij doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Amy 14-06-2018 14:36
  Beste Anoniem , jouw verhaal is bijna exact als de mijne !! Zou graag met jou erover willen praten gr Amy
 • Anoniem 14-06-2018 21:52
  Hoi Amy, Lijkt me fijn om met je in contact te komen! Heb jij enig idee hoe dat kan via hier, zonder dat alles openbaar staat? Of anders via kik misschien? Liefs
 • Amy 15-06-2018 07:47
  Hmm lastig ik kan wel mijn e mailadres geven ! Zodra je t hebt mail me haal ik her hier weg , je kunt mailen naar nextlizzy@hotmail.com
 • Ijsco 23-06-2018 20:24
  Mannen kunnen moeilijk gevoelens tonen. Blijkbaar mist hij iets bij zijn vriendin wat hij bij jou vindt. De spanning en aandacht? In ieder geval is het duidelijk dat hij je leuk vindt anders spreek je niet met die gene af.Als je relatie 100% goed is dan heb je geen behoefte om af te spreken met iemand van het andere geslacht. Ik denk dat hij voor deze relatie gekozen heeft omdat hij zekerheid heeft. Hij is nog zoekend en onzeker. Bij deze mensen werkt het niet om direct te zijn.Schrikt ze af en ze zouden het ontkennen van hun gevoelens.. Mooie is dat woorden maar woorden zijn en je iemand zijn gedachten wel kunt voelen als je in zijn ogen kijkt en als jij iets wilt zeggen je gedachten het niet via je mond zegt maar via je ogen. Niet teveel staren maar af en toe aankijken.
 • Anoniem 25-06-2018 21:48
  Lieve ijsco, dank voor je mooie woorden en zo waar! Ogen vertellen zo veel, veel meer als woorden kunnen zeggen ❤️
 • P. 27-06-2018 11:16
  .. ik heb exact hetzelfde meegemaakt.. maar ik ben ermee gestopt omdat ik van mening ben dat als het goed zit met je vriendin dat je het dan niet bij een ander hoeft te zoeken... Wat je kan doen is gewoon vragen wat hij van je verwacht :) dan weet jij ook waar je aan toe bent en kun je weer je ding doen :) Liefs p.
 • Steef 30-06-2018 14:59
  Klinkt als een typisch geval van " wat als ik straks niet meer van die snoep kan eten syndroom" ook al heb ik nu lekkere goeie snoep toch wil ik af en toe dat andere snoep om het zo maar even te verwoorden. Oftewel de optie hebben om buiten je eigen relatie iets anders te hebben kan verslavend werken en zeker als diegene jou ook nog eens ziet zitten. Ik neem aan dat er meer gebeurd dan alleen even afspreken. Voor jou is het wel fijn die aandacht maar is natuurlijk wel keihard vreemdgaan, je zal hem toch maar eens voor het blok zetten en dan zal hij moeten kiezen. Vergeet niet als hij jou kiest zou het ook zo kunnen lopen alleen word jij bedrogen. Als een man eenmaal de "prijs" heeft in dit geval jij dan, kan een man dat vervelen en iets buiten de deur zoeken iets geheims iets spannends. Dit verschild per man de ene man kan de tempration wel weer staan de ander niet. Succes hoop dat dit wat inzicht geeft, laat maar weten hoe het afloopt.
 • guanita 14-10-2018 07:09
  Hoi dit klinkt als een geval van "2 walletjes wilen eten". Wil je je daarvoor lenen? Blijkbaar roept dit bij anderen herkenning op. Maak je samen sterk en kies voor jezelf.