me ex is een narcist en ik zie het niet.

ik weet niet hoe ik moet beginnen, maar dat zullen jullie vast wel weten als jullie het verhaal lezen, ik typ met veel puntjes.. me excuses ervoor…

ik ben sinds februari dit jaar weer single… en heb best een hele moeilijke relatie gehad met mijn ex..
het begon allemaal in 2017, leerde me ex via zijn buurman kennen, dat was meteen liefde op het eerste gezicht, hij was 18 jaar ouder.. dat wist ik in het begin niet, ik stond op straat (Woonde begeleid) hij zei ik heb wel plekje kan je wel tijdelijk slapen als je wilt… een vriendin van mij vertrouwde het niet, dus is toen mee gegaan en blijven slapen, dat was zo gezellig dat ik tijdelijk bij hem kon wonen, ik woonde begeleid en voelde me er niet fijn. dus ben toen weggelopen dit wist hij allemaal. Maar ik vond het vooral moeilijk. we kregen in oktober 2017 een relatie… dit wilde hij stil houden, omdat zijn collega mij ex was en wilde geen dingen oprakelen. Dit bleek geheel anders te liggen, hij vertelde op zijn werk dat ik enkel zijn ”Neukertje” was dit wist ik toen niet, ik hoorde dat van me ex (Tevens zijn collega) en zo kwam ik achter veel dingen, ik wist dat hij drugs gebruikte wat die meestal nam was ”SPEED” ik wist dit vanaf het begin, maar meneer ontkende het steeds,en toen ik naar me moeder ging en terug kwam en andere onderbroek wilde aantrekken, zag die hele dikke afscheiding in zijn kop had die helemaal een beeld dat ik vreemd was gegaan omdat me jeugdliefde op de hoek bij hem woonde…. dit was een leugen… want ik heb niks met me ex gedaan… dit heeft tot de ochtend geduurd tot die me ging geloven.. heb een Spiraal en eens in de tijd kan ik hele dikke afscheiding krijgen wat op sperma lijkt, dit zag die in, en toen moest die mij wat vertellen, hij zegt ja je bent eerlijk dus moet ik eerlijk zijn, toen kwam dat die al 2 maanden gebruikte… ik schrok maar wist het allang eigenlijk… alleen meneer bleef ontkennen, dit heb ik zo gelaten… en het maar gelaten… om het een plek te geven, toen zei die ook als je niet verder wil moet je dat zeggen, zei ook Nee wil verder met jou… en ga ervoor hij zou naar verslavingszorg gaan als het weer gebeurde… maar elke keer beloofde meneer beterschap, en ik geloofde dat constand van hem.. omdat ik van hem hield… en niet zomaar een opgever ben.
het begon pas echt te wankelen toen ik na 2 maanden terug ging naar de plek waar ik woonde, toen ging het mis, ik nam contact met een ex op.. dat had Sebas tegen Marcel gezegd, en toen kwamen de beschuldegingen. ik ging volgens hem toch vreemd, en hij had altijd voel het aan me water… en dacht Tuurlijk… was met niemand anders bezig dan me relatie met Marcel te redden, maar meneer dacht elke seconden van de dag dat ik vreemd ging. Als ik naar de winkel wilde, dacht die meteen dat ik een gozer aan het neuken was, en dat dacht die altijd… als ik weekend, naar hem toe ging.. Zegtie je zal wel weer een ander willen, ik woon zelf in dorpje naast Alphen aan den rijn, en we hadden zelf een familie tracker.. dat die kon zien waar ik uithing, maar Meneer wist het te presteren door die GPS gewoon uit te zetten omdat die dan weer bij zijn dealer zat.. dit wist ik in het begin niet. Maar later wist ik het wel, als ik hem dat zei .. zei die Nee jo kom ik niet meer en heb dat vaak geloofd maar op het laatst niet meer.

Ik ging weer terug naar het begeleid wonen, en ging alleen weekends naar hem, en ineens kwam Sarah daar dagelijks, dat was volgens hem gewoon een vriendin, ze bleef der wel is slapen met d’r vriendje, dat was niet toen ik daar in huis zat, maar moest me er niet druk om maken, stelde geen reet voor… vond dit bijzonder raar, maar ja ik mocht der niks over zeggen dan was ik weer Jaloers, of dan zorgde ik der voor dat die niet zijn leven kon lijden.
Hij werkte veel aan scooters en daar was die ook altijd mee bezig. als ik daar wat van zei dat die drukker met de scooters was dan met mij, dan zeurde ik en dwong hem boven bij me te zitten. Dat was me intentie niet, ik bemoeide er niks mee, maar was meer om aan te geven dat die nooit tijd voor mij had.

we hebben 4,5 maand een relatie gehad, en elke keer als we ruzie hadden neukte die een meid… en moest ik maar uit zijn leven verdwijnen. toen we feb 2018 uit elkaar gingen had ik het daar bijzonder moeilijk mee, omdat ik verliefd was op zijn aandacht, en het niet meer kon loslaten terwijl ik dat wel wilde.. ik stuurde hem wel op 1 dag wel 200 a 300 mailtjes, kon het niet verkroppen dat die relatie uit was, maar ik wilde hem niet kwijt en probeerde er alles aan te doen, dat die me een kans zou geven, en me toch weer terug wilde, ben ver gegaan in die tijd… dreigen met Zelfmoord, zeggen dat ik dan wel ging weglopen… (allemaal niet gedaan) was wanhopig kon het niet aan dat het uit was… en dat heb ik allemaal zo gelaten… ik was na maanden er eindelijk overheen, toen gebeurde er iets, dat ik hem weer moest spreken. Dit was niet de slimste keuze,

oktober 2018 kwam ik weer in contact met hem, hij zat in een relatie met een meisje die Bipolaire was, en hij wilde het uitmaken nam ze 20 pillen tegelijk in, zei ging vervolgens naar een kliniek, en ik ging hem helpen met alles.. zijn spullen moesten terug naar zijn huisje… en daar hielp ik mee.. ze zoon en vader… en toen kregen we op 27 oktober 2018 samen een scooter ongeluk ik zat achterop.. hij had ”Gecompliceerde botbreuk” en ik zwaar gekneusde ribben, ik ging voor hem zorgen omdat die dus niks meer kon, hij kon geen traplopen dus had ziekenhuis bed geregeld en een rolstoel dat die toch nog door zijn huis heen kon, dit was natuurlijk allemaal heel lief, was ook bezig met een Schade advocaat, en die heeft geregeld dat Marcel en ik beide een vergoeding kregen, dit was natuurlijk fijn, maar haalt niet weg wat er gebeurd is, en ik voelde me schuldig terwijl ik niet eens reed Meneer had dag der voor nog Speed op.. volgens hem zit dat niet meer in je lichaam en ik geloofde dat, maar bleef alles geloven wat die zei… en dat is natuurlijk niet slim. in die tijd kwam sandra terug van de kliniek, en vanaf die tijd kregen marcel en ik struggels, dat is de gehele relatie zo geweest, hebben samen kerst en nieuwjaar gevierd. 1e kerstdag bij ze kids en de moeder daarvan, en tweede samen, wezen gourmetten, met nieuwjaar hebben we niet zoveel gedaan, me beste vriendin kwam snachts langs.. en die sarah kwam weer met der vriendje, maar ik mocht er niks van zeggen en vanaf die tijd ging het alsmaar slechter tussen ons, in januari kwam ik weekends en toen ging het uit omdat die het niet meer aankon, ik kreeg in feb ook een RM omdat ze zich zorgen maakte om de situatie met marcel, belde me begeleiding vaak in tranen, was bang weg te gaan bij hem, kreeg vaak zat een duw of ging me weer uitschelden. en heb dat steeds gepikt omdat ik het niet kon loslaten in mij ogen was die ware… dat is niet realistisch.. kreeg dus een RM en dat begreep die niet hij zegt Begeleiding gaat nu alles bepalen.. let maar op… dus dat was voor hem de Druppel.. en dat ik in de zomer de verlenging zelf aanvroeg begreep die ook niet, en dat was een leugen en was niet goed bij me hoofd. hun zouden hem toch verlengen als ik hem weer zou spreken. en die verlenging gaat er nu niet meer komen.
en wilde iets met Sandra weer, kon dat niet aan, dus heb haar de waarheid verteld die meneer weer mooi kon verdraaien, en ik was de boosdoener en niet hij, toen wou die me koppelde in maart aan zijn collega wij vonden elkaar echt wel leuk.. maar die gast bleek zijn dealer te zijn, dit vond ik oprecht niet Fair.. hijs begin maart nog is langs geweest, en ik heb dat toen goed gekeurd, hij had spijt en wilde het oplossen, ik vond dat hij die kans mocht krijgen, hij kwam met allemaal argumenten dat die ging stoppen met drugs en dat die me geen pijn meer zou doen, hij wilde echt voor mij kiezen. Maar ik had tijd nodig en vooral rust dat begreep die dat deed die indd, maar toen ik dag voor ik zou beslissen kreeg ik een appje dat die terug ging naar sandra en dat die op haar echt verliefd was, en niet op mij, dat het enkel een spel was en dan van ”Koekje van eigen deeg” nou toen kwam die al 3 keer dit jaar terug dat die mij wilde, maar gaat ook steeds terug naar haar, de laatste keer stuurde die ik wil je terug.. en zag dat wel zitten (Kan hem niet loslaten)
toen kwam der weer een leugen (de leugen dat d evriendin van zijn zoon) aan de deur stond, ik wist dat het niet waar was bleek sandra te zijn, en hij is weer met haar samen, en tot op de dag van vandaag heeft die nog niet het fatsoen gehad mij te bellen en zijn excuses aan te bieden, maar Nee ik ben hier de leugenaar toch?
ik spreek hem sinds 23 oktober niet meer, maar het loslaten is het moeilijkste wat der is, als die straks weer komt dat die spijt heeft wil ik het niet weer toe laten….

(overigens heb ik Therapie..) dus kan het wel makkelijker loslaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Karin 08-12-2019 22:27
    Wat een verhaal zeg, ik snap alleen de titel niet zo goed? Nou ja, wat kan het je schelen of je hem snapt of niet: het is over en uit. Verdrietig zijn gaat weer over of zou je zo je hele leven door willen gaan met hem, vast niet.. Laat hem maar in therapie gaan, afkicken of niet: het is gelukkig niet langer jouw probleem. Daar ben ik ongeveer gestopt, het is ongetwijfeld veel gedoe met liegen, spijt, drugs en vreemdgaan. Dat moet je nog niet eens wíllen begrijpen! Gelukkig heb je therapie en ben je in goede handen, laat die 'meneer' maar in zijn soppie gaarkoken. Sterkte!
  • Sneeuwwitje 11-12-2019 13:48
    Hoi ik ben van een organisatie en zou je graag hulp aan bieden. Als je je email stuurt zal ik je een mail sturen om vrijblijvend met elkaar in gesprek te gaan (we leveren vrijwilligers).