Mijn beste vriendin mag me niet?!

Ik heb dus al een tijd het gevoel dat mijn beste vriendin me niet meer aardig vindt. Altijd als ik vraag of we zullen afspreken kan ze niet! Ik voel me zo eenzaam! Iemand tips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Beverly 11-06-2021 18:38
    Ik zou zeggen, vraag het gewoon. En dan niet zo van "Waarom mag je me niet meer", maar meer zoiets als "Wat heb je het toch druk de laatste tijd, is er iets?" Het kan namelijk ook zo zijn dat het helemaal niets met jou te maken heeft, maar dat er iets is waar ze zich zorgen om maakt, of iets waar ze het gewoon razend druk mee heeft. Laat haar in dat geval merken dat je er graag voor haar wil zijn, maar dat je begrijpt dat ze nu moeilijk tijd kan vrij maken. Als ze zegt dat er niets aan de hand is, dan kan je zeggen dat je het gevoel hebt dat er iets niet lekker zit tussen jullie. Probeer dat zonder verwijten te doen, spreek vanuit jouw beleving. Misschien zit haar iets dwars, of heb je (per ongeluk) iets gezegd/gedaan waar ze niet blij mee is. Maar als je helemaal geen reactie krijgt en ze blijft het contact mijden, dan zal je, vrees ik, hierover je schouders moeten ophalen en op zoek gaan naar een manier om nieuwe vrienden te maken. Sommige vrienden komen en gaan. En dat is niet altijd aan iets of iemand te wijten. Ik hoop dat je erachter kan komen wat er aan de hand is. Sterkte ermee in ieder geval.
  • miami 13-06-2021 06:19
    Vraagje: heb je niet meer vriendinnen? Stel je hebt alleen haar, misschien vindt ze het gewoon te veel om met jou te gaan omdat je haar misschien te veel claimt? Zoek andere vriendinnen en het liefst meer dan 1, het hoeft echt niet zoveel te zijn.