Mijn dochter

Ik ben in 1985 getrouwd, in 1986 is mijn zoon geboren en in 1990 mijn dochter. Mijn huwelijk is in 2009 gestrand. Mijn zoon woonde al niet meer thuis maar onder begeleiding vanwege zijn PddNos. Mijn dochter woonde nog wel thuis en heeft er voor gekozen om met mij te gaan. Ik heb altijd gedacht dat we een prima moeder-dochter hadden. Helaas. In 2010 heeft ze haar vriend leren, af en toe een paar dagen samen bij mij en weer een paar dagen bij zijn ouders. Na een ruzie heb ik in een kwade bui geroepen als je met meegaat hoef je hier niet weer te komen. Dat heeft ze dus goed onthouden Ze is met haar vriend naar zijn ouders gegaan en ik heb haar nooit weer gezien. Ik kreeg een smsje van ik woon nu hier.Alles wat ik weet over haar weet of van haar weet is via via. Ik ben nu 9 jaar verder, heb een nieuw leven opgebouwd. Mijn dochter is nog niet 1 dag uit mijn gedachte geweest, het gemis doet letterlijk pijn,leuke dingen kan ik haar niet vertellen, de minder leuke ook niet,niet meer een dagje samen weg,niks meer. Iedereen zegt ze komt wel terug en iedereen zal ook weg gelijk hebben maar wanneer????? Elke dag zonder haar, geen contact mogen hebben is er een teveel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • brenda 09-05-2019 09:35
    kan je haar niet een brief schrijven met hoe erg je haar mist en dat het je spijt, en dat je er graag nog is over wilt praten? nee heb je, ja kun je krijgen. Als je niks doet gebeurd er ook niks. Het moet wel van jou kant komen, want je hebt een opmerking gemaakt die niet zo leuk is. Verwacht dan niet van haar dat zij naar je toe komt, omdat zij nog steeds boos is.
  • Tiesa 13-05-2019 06:32
    Er zal wel iets meer gebeurd zijn dan 1 ruzie. Misschien komt ze daarom wel niet terug. Omdat je de waarheid, die jij haar aangedaan hebt niet onder ogen kunt zien en je eigen fouten niet herkend. Misschien kun je beginnen met nadenken wat jij gedaan hebt en als je weet waar je fouten liggen je oprechte excuses maken naar je dochter in een brief. Als iemand 9 jaar niet meer terug komt, zul je zelf veel meer gedaan hebben dan 1 keer ruzie gemaakt. Dus herken wat je deed. Je was waarschijnlijk geen goede moeder.