Mijn ex heeft een ander, ik ga kapot. Wil niet meer

Ik heb 3 jaar en 9 maanden met mijn ex gehad. Hij maakte het geregeld uit. En het waren redenen die nergens over gingen. Dat hij een kind wou en er geen 2 wou en ik al een kind had. Wat hij van dag een wist. Hij wou geen kinderen en dacht ineens dat hij toch vader gevoelens had. Maarcna paar weken bleek hij toch te beseffen dat kinderen problemen waren. Ik zelf snap dat deels wel, maar vind ik niet zo zwart wit. Mijn zoon was afdoet puberen. Hij is bij een vriendin gaan wonen en die heeft me kin af gepakt. Ik zat in een burn out en heeft met zijn vader die nooit betaalde en zijn kind ifcde steek had gelaten, mijn zoon bij mij weg gekregen. Mijn ex ging net in de beveiliging werken bij o.a. Jeugdzorg en kon daardoor hun tegen komen.( zoon, voormalige vriendin van mij). Hij was bang daarom ontslagen te worden. Na lange tijd kreeg hij daar een nachtmerrie over en maakte het uit. Hij heeft het ook een keer uit gemaakt omdat we spullen voor zijn nieuwe huisje gingen kopen en ik moe was en als een dweil even op een bankje in de winkel ging zitten. Later bleek die burn out. Oen heeft hijb me gesteund door een keer met me mee naar het werk te gaan met een gesprek en leuke dingen met me te doen.
Hij heeft het ook uit gemaakt omdat ik depr. Was dat mijn kat was overleden. Maar ik was inmiddels mijn vriendin, mijn kind en daarna mijn kat kwijt. In het begin steunde hij me met mijn zoon door adviezen te geven en teluisteren. Op een gegeven moment wou hij niet meer dat ik over hem begon. Mocht niet eens zijn naamuitspreken, werd al afgekapt. Toen zijn hond overleed was ik er voor hem. Met in laten slapen en de te erna. Met mijn kat ben ik alleen naar de dierenarts geweest. Maar het erge vond ik dat hij niet samen met mij een urn uit wou zoeken,wat hem aan zijn in 2014 overleden hond liet denken,terwijl dat van mijn kat in 2016 was. Hij vroeg niet eens hoe ik me voelde of belde niet of kwam niet langs na het inslapen, die avond. Hij heeft heide laatste keer uitgemaakt, omdat ik het eerst had uitgemaakt, maar ik was in de war. Ik was met mijn anti-depressiva gaan minderen omdat hij het rotzooi vond. Ik deed dat voor hem. Niet voor mezelf. Ik zit er niet zo mee. Toen ging het helemaal fout. Ik werd echt depressief bijna. Het was overspannenheid bleek. Ik werd afstandelijk naar hem” hij was ook al niet blij in onze relatie, omdat ik geen avondsex wou en hij wel” maar ik was vaak moe. Hij deed zelf ook geen moeite meer en ik eerst wel om het spannend te maken. Ik gaf tips en wensen door . Hij deed er niets mee. Ik was inde war en gaf aan dat ik nog wel van hem hield maar even niet bij mijn gevoel kon. Dat ik afstand wou. Dat ik hem minder wou zien , omdat ik hem er niet mee lastig wou vallen. Dus legde uit in mijn verwardheid dat ik weer medicijnen op mijn goede dosis wou gaan slikken. Dat het misschien weken of maanden kon duren voor het aan zou slaan. Maar dat ik dan wel weer de oude was. Mijn zoon is inmiddels echt helemaal uit beeld en daar heb ik vrede mee, in de zin dat dat nou eenmaal zo is. Dat wist hij. Ik was immers voor hem gaan afbouwen. Alles ging mis. Werk. Mijn relatie.
Ineens had hij een burn out. Maakte het uit en wou rust maanden. Hij wou niet maanden inde relatie wachten tot het goed met me ging. Na 3 maanden ging het goed. In die tijd heb ik hem niet met rust gelaten. Brieven, bellen, cadeautjes enz. Hij werd boos. Ik zag op what’s app da hij extreem veel onlin was ineens. Ik vroeg of hij een ander had, maar hij zei van niet. Hij appte ook laat in de avond met zijn moedér vaak” ?????????? Paar keer gevraagd of hij aan het daten of ander had. Hij zei nee. Toch aangebeld aan zijn deur, terwijl hij dat niet wou. Lamellen waren potdicht. Is anders nooit zo. Hij dreigde met de politie. Hij was zo boos hierom dat hij hierna op een feestje iemand tegen kwam . Had meteen een klik en is gaan daten en had 2 maanden na mij haar. Hij loog tegen mij omdat hij dacht dat ik het niet aan kon. Maar ging vervolgens wel om met mij als stront. Face to face hebben we het nooit uit kunnen praten. Ze zijn nu denk ik kleine 2 maanden samen. Het is 4 maanden uit. Ik heb nu weer pijn. Na da politiedreigen was ik zo op. Ik won bijna tegen een boom opruimen en Heb meteen hulp gezocht. Mijn ex kan niet tegen problemen, dus heb hem al die jaren er zo min mogelijk in betrokken en hem altijd bij de Zijne gesteund. We hadden toch ondanks dit alles het grootste deel van de relatie het alleen maar leuk.

Heel gek nu. Mijn vraag is. Is zij nu een rebound zo snel na mij. Hij heeft aangegeven atbhij dacht dat ik hem niet meer wou. Ookal had ik duidelijk gemaakt dat dat niet zo was. En gaat dit wel goed. Mijn ex houd er niet van als iemand problemen krijgt of ze door vette pech achter elkaar heeft. Ik mis hem zo. Ik hou zo van hem. Hij is uit woede omdat ik hem niet met rust liet iets met die klik gaan doen en is nu verliefd zegt hij. Hij was tot vorige week nog boos op mij. Is er nog een kans dat hij terug komt? Ik hou van hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • peterR 02-03-2017 04:08
  tja, wat mot je d'r van zeggen?
 • miami 02-03-2017 15:29
  gefeliciteerd, je bent een jaartje ouder geworden. Tijdje geleden was je nog 37.
 • Bitch36 03-03-2017 10:18
  Het is toch je EX, wat zeur je dan met je k*t verhaal!
 • jajoh 04-03-2017 09:14
  Beste Simone, Er is een hoop bij je aan de hand zo te lezen, Ik snap dat je graag je relatie wil houden, maar die relatie is puur gif! Als ik jou was zou ik me focussen op beter worden worden, sterker worden, en gelukkig worden zonder hem. En het laatste dat je dan kunt gebruiken is iemand die je in de steek laat als het moeilijk wordt. Wees lief voor jezelf, begin met echt leven en laat die man voor wat het is, op hem kun je niet rekenen, en in zulke gevallen moet je leren op jezelf te rekenen en te vertrouwen, En je kunt het!, je had toch ook een leven voordat hij er was? Niet bij de pakken neerzitten hoor, ga aan jezelf werken, en aan je herstel, als jij beter in je vel zit op den duur, heb je kans om een leukere partner tegen te komen, maar zolang je problemen hebt, zal dat iedere leuke relatie in de weg staan, dus eerst zelf beter worden, dan rustig rondkijken, neem de tijd. sterkte!
 • Simone 04-03-2017 16:26
  Peter, Miami en bitch. Met jullie reacties kan ik niks. Jahjah bedankt voor je advies en lieve reactie. GR. Simone
 • miami 05-03-2017 15:37
  Simone, op 16 januari heb je je verhaal al gedaan vandaar mijn reactie want in de tussentijd ben je een jaar ouder geworden. Wat wil je eigenlijk? Dat we alles maar weer moeten vertellen? 1 maal je verhaal vertellen is genoeg hoor.
 • Simone 06-03-2017 21:24
  Hoi Miami, Misschien ben ik jarig geweest. En het gaat er vooral nu om dat hij binnen no time een nieuwe vriendin heeft. En hij zei nog wel zo vaak en overtuigend dat hij van mij hield. Dacht echt dat we samen oud zouden worden. Gr. simone
 • miami 07-03-2017 15:19
  Simone, net zoals de reacties op de 16e januari, je vindt die vent belangrijker dan je zoon. DAAR gaat het om!!!!! Al heeft hij tig vriendinnen. Je hebt maar 1 zoon!!
 • Babbeltje 07-03-2017 20:36
  Pff, wat een kutleven heb je er dan van gemaakt, Tokkie. Wat een ellende voor de kind[eren] :( Ik hoop dat ze beter krijgen!
 • Voornu 07-03-2017 23:54
  Hou jij een beetje van jezelf Simone? Zorg goed voor jezelf en vecht voor je kind niet voor een vent. Lieve groet van iemand die kijkt door een scherpe lens en het beste wenst voor de medemens.
 • Simone 08-03-2017 15:02
  Beste allemaal, Die vent is niet belangrijker dan mijn zoon. Mijn zoon is aan het puberen en wil niets met me te maken hebben. Ik ben al 4 jaar voor hem aan het vechten. Ben nu op het punt dat ik hem los moet laten. Omdat hij dat nou eenmaal wil. En voor de goede orde. Ik werk al 10 jaar met KINDEREN. Ik heb een pedagogische opleiding. Die vent was alles wat ik nog had. ( naast familie en vrienden) Als ik Mg kiezen kies ik voor mijn kind. Maar deze is inmiddels gehersenspoeld. Dus neem hem niets kwalijk. Gr. simone
 • miami 08-03-2017 15:47
  Zo komt het niet over. Je hebt het grotendeels over hem, heel uitgebreid. Je zoon is aan het puberen. Ja en? Dan doen ze allemaal hoor. en dat je een pedagogische opleiding hebt, zegt helemaal niets. Kind van een ander kan je met deze opleiding ondersteunen, opvoeden is iets anders. Tja, hij is gehersenspoeld. Kan ook zijn dat hij het niet meer kon uithouden thuis.
 • Simone 08-03-2017 15:51
  Hallo Miami, Mijn zoon heeft gedragsproblemen. En trouwens ik voed 34 uur per week kinderen op. Ik ondersteun ze niet. Ik voed ze op. En mijn ex was juist alles voor me, omdat mijn zoon uit mijn leven was en is. Gr. Simone
 • Tina 10-03-2017 01:18
  Lieve Simone , STOP met deze relatie . Het maakt je kapot ! KAPPEN !! Voor je eigen gezondheid . Er moet rust komen in je leven . Dan maar als single . Alles beter dan dit ! Denk aan jezelf .
 • Anna 17-03-2017 17:13
  Lijkt wel een puber. Een heel boekwerk over een ex. Wat begrijp je niet aan het woord EX ? Ga verer met je leven.
 • miami 19-03-2017 15:55
  mijn idee ook Anna maar ja ze zich kan niet van die EX losmaken. Ook al zeggen we dat ze beter haar energie kan steken in het verbeteren van de relatie met haar zoon, dan nog komt die EX weer boven.
 • Mg 07-04-2017 08:59
  Als je zo ontevreden over jullie relatie was en je je zo niet gesteund voelde wees dan blij dat je van hem af bent. En je verhaal is een beetje moeilijk leesbaar ... Het is mischien een idee om meer energie in het contact met je zoon stoppen en niet zo ontzettend in de slachtofferrol te kruipen. Niemand is perfect en een burn-out/ depressie enz is voor je naasten ook vaak heel ingrijpend het zorgt er vaak voor dat kinderen veel meer verantwoordelijkheid op zich moeten nemen. En als je niet de reacties krijgt die je wilt horen dan weet je het zelf ineens wel want je werkt met kinderen?!
 • Rainbow 11-05-2017 18:53
  Jullie kunnen allebei niet met problemen omgaan. Leer dat eerst eens.
 • Lilian 15-07-2018 07:29
  Als u wilt dat je ex lover terug contact (greatmutaba@ gmail.com)
 • rodric 09-09-2019 19:30
  Dit is een door iedereen gelezen getuigenis, ik ben hier om de hele wereld op de hoogte te stellen van een man die mijn relatie heeft gered en deze geweldige man heet Dr. IZOYA. Hij heeft inderdaad geweldig werk voor me gedaan door mijn ex-minnaar terug te brengen die me heeft verlaten en belooft nooit meer terug te keren naar mij. Hiermee ben ik me gaan realiseren dat het doorgeven van Dr. IZOYA-details aan de wereld veel goed zal doen voor degenen die een gebroken huis of relatie voor hem hebben om je te helpen die gebroken relatie of dat huwelijk van jou op te lossen. Je kunt hem bereiken via zijn e-mailadres: drizayaomosolution@gmail.com. Of zijn app-nummer +12098373537. Neem contact met hem op en zie hoe uw probleem binnen 24 uur wordt opgelost. Hij is ook gespecialiseerd in de volgende zaken ... (1) Je wilt je ex terug. (2) U wilt promotie krijgen in uw kantoor. (3) Je wilt dat mannen / vrouwen je volgen. (4) U wilt een kind. (5) U bent een ondernemer en u wilt contracten winnen. (6) U wilt dat uw echtgenoot voor altijd de uwe is. (7) Je hebt spirituele hulp nodig. (8) U bent opgelicht en wilt verloren geld terugkrijgen. (9) Stop de scheiding. (10) Oproepen van geldrituelen. (11) Win verkiezingen.
 • Adele 13-10-2019 19:35
  I will be forever in debt to the great Dr. OWOLO for having solved my broken marriage after my husband left me for his mistress for 6 months. I never believed in spells until my friend introduced me to him. At first, I was skeptical about him because I heard a lot about false spellcasters but I put my doubts behind me because I was desperate to get my husband back and I did it according to what he ordered me to do. Now my husband has just returned in a few days after contacting him. I live happily with my husband again after 6 months of divorce and I will not rest until he is known all over the world. He also specializes in the Other spell. Contact it VIA Email (owolospellhome7@gmail.com)
 • Wysiwyg 29-12-2019 00:04
  Beste Simone, Zoek eens op 'relatieverslaving' . Een goed boek is oa ook Liefdesbang.
 • JULIA GIOVANNI 11-10-2020 22:15
  mijn naam is Mariana en kom uit Mexico ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om te vertellen wie hier ooit de opmerking leest om me te helpen Dr. Tunde te bedanken voor zijn hulp bij het terugbrengen van mijn dochter, man, nadat mijn dochter in de war was en ze dacht dat ze zal haar man nooit terugkrijgen, nadat haar man haar met haar twee kinderen voor 1 jaar had verlaten, had ik het geluk dat een vriendin van mij Diana me voorstelde aan deze machtige magische man die me hielp met zijn magische kracht om mijn dochter-man terug te brengen terug naar haar, en ik beloof hem dat ik de wereld meer zal laten horen over een genie-man die geen geld vraagt ​​om voor mensen te werken. als u in moeilijkheden verkeert of als u een geldprobleem heeft of als u ziek bent, maak u dan geen zorgen meer en neem contact op met Dr Tunde op zijn e-mail via toye816@gmail.com of bel hem of wat-hem op zijn nummer +393510651312 hij zal u verrassen. dank jullie allemaal hier en God zegene jullie allemaal vriendelijke groeten Mariana.
 • mevrouw Claudia Michalski 18-03-2022 10:45
  Adviseren voor breuk, echtscheiding, gescheiden of een relatieprobleem Je hoeft niet te wachten tot ze bij je terugkomen, als je van ze houdt en zoveel om ze geeft, neem dan contact op met Dr. Sacre voor hulp om je geliefde of ex-geliefde terug te brengen die het uitmaakte, als je van ze houdt, dat wil zeggen geen egoïsme ze houden eerder van je misschien was het een klein misverstand dat een probleem in je relatie veroorzaakte, Dr Sacre bracht mijn ex-man terug en vandaag zijn we één grote gelukkige familie, hij houdt van koester onze familie hij is gestopt met vreemdgaan via Dr Sacre hulp , Dr Sacre is de beste spreukgebruiker om mee te praten, hij geeft je het beste advies en helpt je om je relatie met je partner te herstellen via de onderstaande details E-mailadres: sacretempleofpower@gmail.com WhatsApp of bel: +2349076034359 Ik deel dit om anderen te helpen en heeft anderen geholpen door hun getuigenis mevrouw Claudia Michalski
 • Wagner Clerk 02-08-2022 01:18
  Mevrouw Christy Walton verstrekt leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en redelijke rente van 2%. E-mail naar:(christywalton355@gmail.com)
 • Hedwig Thorne 25-09-2023 08:44
  Mijn huwelijk strandde vanwege de eindeloze problemen en moeilijkheden die ik had met mijn man. Hij vertrok zonder achterom te kijken en ik was zoveel maanden alleen. Zijn familie kwam tussenbeide en nog steeds veranderde er niets. Ik was emotioneel kapot en verloor de hoop om weer liefde te vinden, omdat hij alles was in een man die ik ooit wilde hebben. Net als zoveel mensen leerde ik dr. Ilekhojie kennen via internet. We bespraken mijn problemen uitvoerig en hij verzekerde mij dat ik de oplossing zou krijgen die ik nodig had om mijn huwelijk te herstellen. Ik had geen andere keuze dan zich aan zijn procedures te houden, aangezien ik bewijs had dat hij betrouwbaar was en hij niets uitstelde. Hij deed een verzoeningsritueel voor mij en mijn man en de liefde en het geluk dat we deelden werd hersteld. Het gebeurde in precies drie dagen, zoals dokter Ilehojie beloofde. Hij is inderdaad een geweldige helper. Als je problemen ondervindt, sms hem dan gewoon via WhatsApp +2348147400259 of e-mail hem via: gethelp05@gmail.com
 • Marie Fritz 09-10-2023 17:18
  Ik kan je nog steeds niet krachtig genoeg bedanken dat dr. Ilekhojie tot op de dag van vandaag is. Mijn man is naar een jongere dame vertrokken omdat ik vanwege PCOS niet kon bevallen. Ik was er zo kapot van en probeerde zelfs zelfmoord te plegen. Mijn vriendin vertelde me over dokter Ilekhojie die hielp haar gebroken huwelijk te herstellen. Ik ging ook online en deed meer onderzoek naar hem en hij vertelde me dat al mijn zorgen opgelost zouden zijn en dat mijn man naar huis zou terugkeren. Hij vertelde me het bedrag dat ik nodig had om voor mijn werk te zorgen en in tegenstelling tot de rest stuurde ik hem maar één keer geld. Precies 48 uur later verscheen mijn man, die ik al bijna een jaar niet meer heb gezien, bij mij aan de deur en was in tranen. Ik was geschokt, maar het was precies wat dokter Ilekhojie me vertelde dat er zou gebeuren. Daar bleef het niet bij, ik kan met trots zeggen dat ik 3 maanden zwanger ben dankzij de kruiden die dr. Ilekhojie stuurde om me te helpen zwanger te worden. Ik deel graag mijn verhaal over Dr. Ilekhojie en hier zijn contactpersoon...WhatsApp hem: +2348147400259 E-mail hem gethelp05@gmail.com
 • Angelina Brooks 16-10-2023 08:44
  Ik zag een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Ik heb het nooit geloofd, omdat ik nog nooit eerder iets over zo’n wonder heb gehoord. Niemand zou mij ervan kunnen overtuigen, totdat dr. Ilekhojie een fantastisch werk voor mij deed, waardoor mijn gebroken huwelijk na zes maanden scheiding weer hersteld werd. Ik was werkelijk geschokt toen mijn man neerknielde en om vergeving smeekte zodat ik hem terug kon aanvaarden. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan Dr. Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er heerst vrede in mijn huis. Dit alles is mogelijk dankzij zijn verzoeningsbetovering. Neem nu contact met hem op voor alle hulp die u nodig heeft via Whatsapp/call/viber: +2348147400259
 • Nora Jurgen 02-12-2023 08:09
  Mijn leven is in 48 uur volledig veranderd. Ik zie mezelf in de spiegel en glimlach. Voor het eerst in maanden heb ik vertrouwen in mezelf en mijn capaciteiten. Ik heb mijn man terug in mijn leven met de hulp van dokter Ilekhojie. Het was een lange zoektocht naar hulp en zoveel opofferingen, maar ik ben blij dat ik Frenkie terug heb. Het duurde twee dagen voordat ik de resultaten kreeg die dr. Ilekhojie mij had beloofd, en hij heeft mij niet in de steek gelaten. Ik ben het levende bewijs van wat dokter Ilekhojie kan doen. Alleen jij kon je aan je woord en belofte houden. Neem contact op met dokter Ilekhojie als u hulp nodig heeft. WHATSAPP via +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com
 • Marie Levi 26-12-2023 23:11
  Hartelijk dank van Marie Levi aan DR. AJAYI voor haar hulp bij het herstellen van mijn gebroken huis. Inconsistentie is aan de orde van de dag in mijn gezin en huwelijk. Mijn man heeft een enorm probleem gehad en is verscheurd in mijn vlees sinds we te veel misverstanden begonnen te krijgen. Op sommige dagen ging hij gewoon weg en keerde pas de afgelopen weken terug. Ik was er kapot van en probeerde alles wat ik kon om de problemen op te lossen, maar het lukte niet. Ik moest hulp zoeken en kreeg van een vriend de opdracht om contact op te nemen met DR. AJAYI, wat ik deed. Ik wist nooit dat dit mogelijk zou zijn, omdat de problemen al twee jaar aanhielden. DR. AJAYI verzekerde mij en zei alleen dat ik hem moest vertrouwen en moest geloven dat mijn verlangens in vervulling zouden gaan. Hij heeft mijn huwelijk hersteld met zijn krachtige liefdesreünieband en mijn huis is weer geweldig en mijn man is bij mij om nooit meer weg te gaan. Neem ook contact met hem op en geloof dat hij u kan helpen, want hij heeft geen slechte reputatie. Stuur hem gewoon een sms via WhatsApp +2347084887094 of e-mail hem via: drajayi1990@gmail.com
 • Emilia Henckes 04-01-2024 10:00
  Mijn man verliet mij en onze dochter en keerde nooit meer terug totdat Ilekhojie tussenbeide kwam. Mijn verhaal verschilt niet van dat van anderen die de tijd hebben genomen om informatie over Dr. Ilekhojie met de wereld te delen. Ik had al 8 jaar huwelijksproblemen met mijn man, waardoor hij mij verliet en ging reizen. Op een gegeven moment was ik depressief en kreeg ik hulp uit het niets, totdat ik in contact kwam met Dr. Ilekhojie die mij hielp. Hij herstelde de liefde en verbinding tussen mij en mijn man en ik kreeg hem na 3 dagen terug, zoals hij beloofde. Net als iedereen die over hem praat, ben ik hier om het goede over hem te vertellen en hem te bedanken voor het opnieuw brengen van vreugde in mijn leven. Hij zal niet falen als je hem ook probeert te helpen. Sms hem gewoon via WhatsApp/Telegram: +2348147400259
 • Jeanike Van keizer 06-03-2024 14:48
  Mijn vriend vertrok naar een ander meisje, zijn gewoonte om vreemd te gaan werd zo duidelijk en toen maakte hij het uit met mij. Ik huilde tegen mijn vriendin en zij vertelde me hoe Dr. Bubuza haar relatie herstelde met zijn liefdesbetovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Dr. Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 920 474 6543. Hij antwoordde en vertelde me dat mijn vriend terug zou komen bedelen binnen 12 tot 16 na het uitspreken van de liefdesbetovering. Ik gaf hem de vereisten om de liefdesbetovering uit te spreken. Zie, 14 uur later kwam mijn vriend huilend en smeekte me op zijn knieën om te vergeven en hem terug te accepteren. Het was zo overweldigend, dus ik heb mezelf beloofd dat ik over hem zal getuigen tegen de wereld. Deze man is een God op aarde en ik heb geen woorden om hem te bedanken. Heeft u hulp nodig om uw geliefde terug te krijgen? Maak je geen zorgen meer, neem contact op met Dr. Bubuza voor hulp via e-mail: bubuzaspelltemple@hotmail. com of WhatsApp: +1 920 474 6543
 • Westlake Loan 21-03-2024 15:39
  Hallo, wij bieden een snelle lening aan.... Bent u een zakenman of een vrouw? Heeft u financiële stress? Heeft u een lening nodig om uw eigen bedrijf te starten? Heeft u een laag inkomen en vindt u het lastig om een lening te krijgen bij lokale banken en andere financiële instellingen? Hier is het antwoord op een lage lening van 2%. Neem nu contact met ons op via Loanwestlake@gmail.com telegram___https://t.me/loan59