Mijn geheim! Openmindedheid gevraagd

Hallo.

Ik ben Anoniempje en werk als webcam model.
Tijdens dit werk ontmoette ik een andere vrouw die kwam chatten als klant. Niks sexueels!
Omdat het zo goed klikte en ik haar oprecht een leuke vrouw vond hebben we via Whatsapp contact gehouden.
Zodat ze niet onnodig geld aan mij hoefde te betalen.
Dit contact was altijd erg leuk!
Wij wonen 3 uur uit elkaar en ik heb geen rijbewijs.
Voor mijn partner vond ik het ook niet netjes om met haar af te spreken ondanks dat ze nieteens op meiden valt en ik ook niet.
Wat dat betreft is er geen aantrekkingskracht.
Op een gegeven moment verwaterde het contact een beetje (na ongeveer 2 jaar) dit was overigens mijn schuld ik was vooral druk met andere dingen.
Na een half jaar nam ik weer contact op.
Ze vertelde dat het financieel niet lekker ging, ze had geld overgemaakt naar andere meiden omdat ze wel onderdanig is en wat dat betreft gewoon wilde doen wat iemand van haar vroeg.
Zo had ze ook meerdere vriendinnen geld overgemaakt en daar speciaal een lening voor afgesloten.
Ik schrok hier best wel van! Ze heeft ook kinderen en die moeten het ook goed hebben.
En ondanks dat ze erg slim is is ze financieel zeker niet goed.
Dat is teveel voor haar en hier kan ze niet mee omgaan.
Ze vroeg dan ook of ik haar financiën wilde gaan doen.
In eerste instantie zei ik nee! Maar na er een goed gesprek over gehad te hebben heb ik het toch gedaan, ook mede omdat ze dat eigenlijk de eerste de cam meid wilde laten doen en dat wilde ik absoluut niet. Daarin is ze zo naiff. Ik doe nu dus eigenlijk alle financiële zaken voor haar.
Dit inmiddels een jaar of 3 en dit is altijd goed gegaan.
Ze ziet mij dan ook echt als haar moederfiguur, we vertellen elkaar alles en ik wil oprecht dat ze het goed heeft en zich goed voelt.
Ook wilt ze dat ik met het overige geld doe wat ik zelf wil. Ook voelde dit aan het begin niet goed en deed ik er niks mee (zo werden haar schulden ook sneller afgelost) nu inmiddels koop ik wel ook dingen voor mezelf. Maar andersom zorg ik ook dat ze niks tekort komt. Zo gaat ze op vakanties doet ze leuke dingen en shopt ze vaak voor nieuwe kleding. Doordat alles overzichtelijker is voor haar. Daar is ze dus onwijs dankbaar voor.
De vorige keer was haar auto kapot en moest ze een andere auto hebben. En wat ik haar aan het begin gezegd heb is dat zodra zij geld tekort zou komen voor iets ik geld zou bijleggen.
Dat is ook absoluut zo. Eigenlijk is het dus een beetje over en weer al moet ik wel zeggen dat ik er alsnog op voorruit ga wat dat betreft. Al steek ik in haar financiële zaken ook veel tijd natuurlijk. Dit klinkt natuurlijk allemaal wat apart en dat snap ik ook wel. Maar het voelt goed en het is ook altijd goed geweest. Ik ben vooral benieuwd hoe jullie hierover denken eigenlijk. Ik heb het nooit met iemand gedeeld. En het voelt toch weleens fijn om het te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *