mijn man begrijpt verkrachting als oorlogswapen

Gisterenavond keek ik met mijn echtgenoot met wie ik al jaren gelukkig getrouwd ben, naar het nieuws. Het ging over de brutale verkrachtingen in Ukraine. Ik zei “hoe kan je nu voor zoiets in staat zijn eigenlijk”. Waarop hij zegt “in tijden van oorlog is een mens tot alles in staat en is verkrachting een wapen dat kan ingezet worden”
Ik stond perplex!!!
Ik vroeg hem vervolgens of hij dat ook zou doen in hun plaats….waarop die doodleuk antwoordde “ja natuurlijk, op dat moment is dat de vijand” en “wake up…jij leeft nog in een sprookjeswereld zeker”
Ik was er misselijk van, heb er niet van kunnen slapen en heb vandaag nog geen woord tegen hem willen zeggen…
Ik kan dit even niet plaatsen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • wijsneus 07-04-2022 23:06
    Het enige wat ik erover kan zeggen is dat je man je verteld heeft dat hij een potentiële verkrachter is. Heeft hij ooit een zedenmisdrijf gepleegd, probeert hij het voor zichzelf goed te praten? Dat zou ik hem eens vragen, verder een geweldige vent zeg je. En daar moet je dan seks mee hebben.. heb met je te doen.
  • Moniek R. 09-04-2022 10:05
    En zie hier het ´´niveau´´ op de site van Mijn Geheim. Het ene verhaal nog walgelijker dan de andere. Plus een site waarop walgelijke gedragingen aangemoedigd en bejubeld worden zoals bv je partner op de meest krankzinnige manier bedonderen met een ander. Vinden ze heel normaal hier...
  • Mat 25-04-2022 19:08
    Ik begrijp jouw verbijstering. Maar ik denk dat hij misschien wou aangeven dat hij in zo'n omstandigheden niet beter of slechter zou zijn dan de rest. Kan me niet indenken dat hij op zo'n botte manier iets wou bekennen. Praat met hem erover...