Mijn moeder

Waarom doe je altijd zo neerbuigend tegen mij ben ik niet goed genoeg wat is er mis met mij?
Ik probeer zo vaak mezelf weer te bewijzen aan jou je laten zien dat ik een goeie dochter ben.
Ik weet niemand is perfect maar kom op.

Jij hebt lichamelijke problemen ik heb scoliose mijn zus heeft ook lichamelijke problemen. Mijn zus en mijn moeder werken niet omdat ze dat niet kunnen. Ze hebben opgegeven ze blijven liever thuis niets doen. Ik wil wel iets bereiken doe veel moeite heb werk gevonden helaas moeten stoppen door de altijd pijn in mijn rug. Ik heb een dochter die ik verzorg , gestopt met school omdat wat ik wil niet kan met mijn rug gestart met een thuisstudie. Ben je nou jaloers op mij dat ik wel doorga en dingen probeer? Ik ben nu thuis voor dochter zorgen en volg een thuisstudie en ik vindt het leuk om verhalen te schrijven ik laat je het lezen maar je reactie waarom waarom moet je altijd zo negatief doen tegen mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Marie 07-01-2019 21:14
    Spijtig om te horen maar sommige mensen kunnen het idd niet uitstaan als je wel positief in het leven wilt staan. Ik zou gewoon door doen wat je wilt doen! En zeker aan u toekomst werken. U dochter kijkt naar u op. Laat maar zien dat je een doorzetter bent. En laat die misgunners aan de kant liggen.
  • nikky 12-01-2019 12:21
    he he , ik herken je probleem mijn moeder denkt ook altijd dat zij de beste is niks fout doet enz enz , gisteren was het weer eens zo ver , en kreeg weer van alles naar me hoofd , ik ben nu 40 en na ja na 20 jaar elke keer dit te hebben , heb ik nu gezegd , het is klaar het is over dit is de laatste keer , de volgende keer hoef ik je niet meer te zien te spreken of wat dan ook , ik ben de moe en zat van , altijd dat gezeur en na ja gewoon van haar ze heeft ook der goede dingen maar voor de rest , nee ze is geen leuk persoon nooit geweest ook , haar eigen leven is belangrijker dan dat van een ander en , na ja zij mag iedereen uitschelden enz enz , maar als je wat terug zegt nou dan is het bal ik kan allen maar zeggen ga door met je eigen leven , en als ze weer eens zo doet weg lopen en zeggen ik kom wel terug als je normaal doet