Mijn moeders droom waarmaken nu ze dat zelf niet meer kan – help je mee?

Mijn moeder Stella maakte jarenlang met hart & ziel haar Miracles: puur natuurlijke verzorgingsproducten die zalig ruiken. ‘Smeer niets op je huid dat je niet kunt eten’ was haar motto. Omdat de producten zo goed liepen, waren zij & ik bezig met het professionaliseren van het merk, we hadden al een producent en een distributeur gevonden, om de Miracles grootschalig op de markt te kunnen brengen, in Nederland en daarna in het buitenland.

Helaas werd mijn moeder ernstig ziek in 2015 en overleed zij in de zomer van 2017. Ze heeft haar levensmissie aan mij overgedragen. Nu wil ik, met jullie hulp, deze pure producten voor veel meer mensen toegankelijk maken. Help je mee?

Je kunt bijdragen door nu al producten vooruit te bestellen, door te doneren of door in ons bedrijf te investeren tegen een mooi rente% en jaarlijkse aflossing.

Ons doel is om met deze lijn de wereld een beetje puurder te maken. Ik geloof namelijk dat we op deze manier – door allemaal ons eigen steentje bij te dragen aan onze eigen gezondheid en die van anderen – een mooiere puurdere wereld kunnen maken. Met elkaar! Bouw je mee?

bit.ly/miraclesbystella

PS delen = fijn <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anna 04-04-2018 16:31
    Volgens mij is jullie doel om mensen geld uit hun zak te kloppen en niet om de wereld puurder te maken. Als het allemaal zo goed is dan zou ik met een goed bedrijfsplan bij een bank aankloppen en niet op een forum om donaties vragen.
  • miami 05-04-2018 12:36
    doe wat Anna zegt, vraag geen geld aan vreemden via een site. Dat doe je niet en je komt dan ook niet echt betrouwbaar over. Succes met je plan, hoop dat het je lukt
  • guanita 14-10-2018 23:10
    Reclame