Mijn partner is ziekelijk jaloers

Het begon allemaal een week voordat we gingen samenwonen. We gingen pas 2 maanden met elkaar om door een noodgedwongen situatie zijn we al snel gaan samenwonen. Mijn vriend is een echte beauty om te zien en heeft een vlotte babbel. Al snel veranderde hij in zijn gedrag. Een week voordat we gingen samenwonen zij hij mij niet te vertrouwen en dat hij bang is dat ik vreemd ga. Ook zou ik een vieze slet zijn omdat ik voor hem met een buitenlandse jongen naar bed ben gegaan. Uiteindelijk hadden we dit uitgepraat en bood hij zijn excuus aan en gingen we samenwonen. Tijdens het samenwonen liet hij zich steeds meer van die kant zien. Ik mocht naar niemand kijken, dacht hij wel dat ik naar iemand keek dan hadden we daar de hele dag ruzie over of sloeg hij me met een platte hand in mijn gezicht. Ik mocht geen sexy kleren meer aan en al zeker niet meer stappen wat ik vroeger wel is deedt. Mijn sociale media heb ik moeten verwijderen. Ik deed eigenlijk altijd wat hij wilde om zo de ruzie niet erger te maken. Ook werd hij fysiek steeds agressiever en had ik regelmatig blauwe plekken. Hij bood daarna als ik aan het huilen was zijn excuses aan en was dan even extreem lief. Daarnaast beloofde hij altijd hulp te gaan zoeken. Wat hij tot de dag van vandaag nog steeds niet heeft gedaan. We zijn nu samen op vakantie in Italië terwijl ik dit schrijf. Een vakantie wat leuk hoort te zijn maar eigenlijk mij steeds meer doet beseffen dat dit gedrag niet gaat veranderen. Ik lig op mijn bedje aan het strand vol met blauwe plekken. Ook nu is hij boos zoals altijd om niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • miami 31-08-2018 14:34
  vraagje, waarom blijf je bij hem?hij houdt niet van je dat is sowieso wel duidelijk. Kies voor jezelf, hij zal nooit veranderen, het zal alleen maar erger worden.
 • Anna 31-08-2018 19:17
  Eerlijk gezegd geloof ik steeds minder van de verhalen hier. Kan me niet voorstellen dat vrouwen bij een man blijven zoals ik regelmatig lees. Zelfs niet al zou hij een gouden lul hebben. En sorry als ik ernaast zit.
 • Kwebbeltje 31-08-2018 23:47
  Beste Sanne, Ik kan je alleen maar adviseren om weg te gaan als het niet jou huis is en zowel heeft iemand van jou familie/vrienden een sleutel van het huis laat hun de sloten vervangen zodat hij meteen niet meer binnen komt. Ik heb zelf ook een aantal jaren in een relatie vol jaloezie gezeten ook tot slaan en schoppen aan toe en steeds weer excuses maar meid liefde maakt blind het word echt niet beter en als hij echt voor je wil gaan had hij allang hulp gezocht het is duidelijk dat jij alleen maar moet veranderen en aanpassen en voor je het weet heb je met niemand meer contact ook niet met je familie. Hij was bij mij al jaloers als ik naar mijn broer wilde gaan of als mijn broer bij mij op bezoek kwam. Laat het niet toe dat je je sociaal geïsoleerd gaat worden. @anna Geloof me Anna als je erin zit is het heel moeilijk om eruit te komen omdat je denkt van iemand te houden en degene ook van jou houd en je denkt echt dat iemand er spijt van heeft want geloof me een acteerschool hebben ze niet nodig om heel overtuigend over te komen. Bij mij was het zo dat ik geluk had dat zijn oom op bezoek kwam onverwachts en die via het raam zag dat hij me met een vuist sloeg in mijn gezicht, zijn oom is toen snel om gerend en heeft zijn eigen neefje het huis uit geslagen en omdat het mijn huis was heeft hij me dezelfde dag nog andere sloten geplaatst overal. Was dit niet gebeurt had ik nooit hulp gevraagd en zou het denk ik nog jaren door zijn gegaan achteraf vraag ik mezelf vaak af waarom ik dit alles toegelaten heb. Het enige antwoord wat ik hierop kan geven is dat ik alles geloofde wat hij zei van mijn zelfvertrouwen was 0 , 0 over, en al mijn sociale contacten waren weg dus ik had alleen nog maar hem.
 • Steef 02-09-2018 06:39
  hoi Sanne, heel goed van je om je verhaal hier te doen. ik sluit me aan bij kwebbeltje open je ogen! dit kan zo niet langer! je leeft maar 1x nu heb je nog de kans om het anders te doen! en doe dat ook! succes Sanne!
 • guanita 14-10-2018 22:49
  Hoi wegwezen en zorgen dat je nooit weer in een situatie komt waarin je noodgedwongen moet samenwonen. (Ik kan mezelf niet voorstellen wat noodgedwongen dan zou zijn, ik zou nog liever voor de crisisopvang kiezen!)
 • Paula 20-02-2019 09:21
  Gezocht: Iemand die kampt met jaloezie! Hallo, voor een nieuw programma over monogamie (NPO 3, BNN-VARA) zijn we op zoek naar iemand die zeer jaloers is aangelegd. Filemon Wesselink onderzoekt in dit programma of monogamie nog wel van deze tijd is, gezien de cijfers van mensen die vreemdgaan en scheiden. Voor veel mensen is jaloezie een reden om geen open relatie aan te gaan. Ben je erg jaloers, controleer je je partner het liefst de hele dag of ken je zo iemand? Mail dan naar paula@wittegeit.tv. We vertellen je graag meer over het programma.