Mijn relatie geheimen, slecht persoon alert

Mijn geheim? Ik heb er veel.
Ik ben van mijn 16de tot 19de in de ban geweest van een jongen die steeds weer een nieuwe vriendin kreeg en mij tussendoor een keer “nam”. Als ik een vriend kreeg zorgde hij dat dit kapot ging (sloeg die jongen op zijn gezicht). Maar het was mijn eigen fout, het was karma omdat ik al die vriendinnen van hem voor de gek hielt, door steeds met hem naar bed te gaan en te doen alsof ik niet met hem naar bed ging. Twee jaar was ik zijn slaafje. Kort, 2 jaar zou je denken maar was het echt 2 jaar?.

Vervolgens kreeg ik een vriend die wel opgewassen was tegen die kerel. Ik was toen 19 jaar. Wat ik toen deed is vreemd gaan met iemand anders. Alleen zoenen, maar dan nog. Direct verbrak de relatie omdat ik wist dat dit foute boel was, maar goed ik had t al gedaan. Gemeen wijf ben ik.

Vervolgens werd ik verliefd op iemand die mij niet zag staan. Hij ging wel eens met mij naar bed, maar meer dan dat werd het niet. Om hem terug te pakken ging ik naar bed met zijn beste vriend.

Toen zijn beste vriend verliefd op mij bleek te zijn heb ik hem koelbloedig verteld dat ik niks om hem gaf en dat hij op moest houden aan mij te denken. Ik had die jongen gewoon even lekker gebruikt. In de tussen tijd kwam ik een jongen tegen die ik ook leuk vond en zoende met hem. Ook hij had een relatie met iemand anders. Hij verbrak die relatie. Maar tussen ons is het nooit wat geworden.

Inmiddels scharrelde ik alweer met iemand anders, maar die vertrok naar het buitenland en liet niets meer van zich horen. Heel erg dat ik daar niet mee. Ik leerde weer iemand kennen, maar die had veel problemen met zichzelf. Het was een rijke jongen die nogal bezig was met zijn geld. Hij liet zien wat hij op zijn bankrekening had staan en ik kreeg daar geen warm gevoel van. Hij blijkbaar ook niet van mij dus dat was snel bekeken. Ik deed eventjes alsof ik met die breuk zat omdat mijn vriendinnen anders misschien dachten dat ik helemaal geen gevoel in mijn lijf had zitten.

Daarna leerde ik een man kennen, waar ik 5 jaar een relatie mee kreeg. Hij bedroog mij een aantal keer en uiteindelijk ik hem ook. We zijn maar uit elkaar gegaan. Ik hielt wel echt van deze man. Maar blijkbaar zit het in mij om een relatie te verbreken en zit het ook in mij dat andere mij bedriegen.

Toen deze relatie over was werd ik verliefd op een oude bekende. Hij werd ook verliefd op mij. Ik zag met hem iets moois maar toch liep dit niet echt en Vertelde hij mij op een dag dat hij niet klaar was voor een nieuwe relatie. Wel kon hij een paar maanden later met iemand anders een relatie aangaan. Tsja dat is mijn karma voor alle slechte dingen die ik mensen heb aangedaan.

Inmiddels vond ik wel dat ik genoeg straf had gehad en was ik weer opzoek naar een echte vaste relatie. Ik vond iemand op vakantie en t was leuk/geil. Ik werd een beetje verliefd maar niet meteen heel erg. Dat was wel fijn. Tijdens hem kuste ik nog wel eens met de kerel hiervoor. Dat vond hij niet zo leuk, dus zei hij dat hij klaar met mij was. Maar hij kwam terug, en zei dat hij mij nog 1 kans gaf. Die heb ik genomen en inmiddels zijn we 4,5 jaar verder. Ik hou heel erg van mijn inmiddels man (afgelopen zomer getrouwd). Ik heb hem verteld van alles wat ik gedaan heb en hij zegt; ik geef daar niks om. Jij bent leuk, goed zo als je bent. Ik hou van jou. Laten we hopen dat ik deze relatie niet verpest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Carmen 26-11-2019 16:40
  Ipv hier onzin neer te zetten kun jij beter een taalcursus volgen Johnny!!
 • Eagle 26-11-2019 18:41
  En toen kwam de olifant met zijn lange snuit...
 • Karin 27-11-2019 03:57
  De eerste twee zinnetjes waren veelbelovend; daarna ging het als een raket naar beneden. Echt geheim is het niet allemaal, of bedoel je dat je hersenspinsels geheim zijn? Surprise: je mag denken wat je wil, doen wat je wil en nog lang en gelukkig leven. Het geheim ontbreekt helemaal en dat is een beetje jammer gezien het hier over geheimen gaat.. Waarom niet naar een therapeut als je je zo verward voelt? Je hebt duidelijk hulp nodig, of je verhaal nou geheim is of niet: dat je rijp bent voor een goed gesprek met een psych is -hoe dan ook- is echt overduidelijk.. Ook ik dacht gek genoeg opeens aan olifanten met lange snuiten, en olifanten in de kamer die niet benoemd worden.. Sterkte, laat je huisarts gewoon lezen wat je hier schrijft, dat is ruim voldoende voor een doorverwijzing.
 • Slecht 27-11-2019 13:36
  Ik voel mijzelf helemaal niet verward. Ik weet precies wat ik gedaan heb. Wat er geheim aan is, is dat niemand weet wat voor ‘slet’ ik was. Op de een of andere manier heb ik de kracht om mensen bij mij weg te jagen. Ook iets wat geheim is aan dit verhaal. En over therapie gesproken. Dat heb ik gedaan. Ik kreeg te horen dat ik opzoek ben naar liefde, maar ook bindingsanst heb en daarom vaak zelf gekwetst ben, maar ook andere mensen kwetst. De bindingsangst komt waarschijnlijk voort uit mijn verleden omdat ik als jong meisje door mijn ouders achtergelaten ben bij een van hun vrienden en mijn ouders zijn vertrokken naar Nederland. Ik ben toen blijven wonen in mijn geboorte land. Een aantal jaren later hebben mijn ouders mij ook naar Nederland gehaald. Ik miste de mensen waar ik voorheen woonde en werd een “lastig” kind. Op mijn 16 de kwam ik te wonen in een woongroep voor jongeren omdat mijn ouders mij niet meer in huis konden hebben. Al met al, heb ik qua relaties daarna vreemde keuzes gemaakt. Ik vind alleen des ondanks mijn therapeut altijd zei; “dat mijn verleden gemaakt heeft hoe ik op bepaalde situaties reageer”.. dat ik verantwoordelijk ben voor de slechte dingen die ik mensen heb aangedaan. Vreemdgaan, weglopen, niets voelen als ik mensen kwetst. Ik vind dat ik daarom karma verdiende. En wat dus ook een van deze geheimen is, is dat ik heel bang ben dat ik teveel mensen pijn gedaan heb en ook deze relatie weer zal verliezen. Ik wil juist he graag bij hem blijven maar ik ben steeds bang weer een actie uit te voeren waardoor hij toch weg zal gaan. Ik probeer er alles aan te doen zodat dit blijft zo als het nu gaat. Jullie reacties, zijn bijna respectloos te noemen. En ik begrijp het ook, want den ben ik zelf ook wel eens geweest, dus ik neem jullie niets kwalijk. Ik wilde alleen wel daarom nog schrijven, waarom ik op mijn geheim delen gedrukt heb. Ik ben op dit moment niet verward, ik weet precies wat ik gedaan heb en wat ik niet moet doen. Soms ben ik alleen wel een beetje bang. Ik hoop dat ik eindelijk eens wat goed ga doen in mijn leven. Ik voel mijzelf al jaren een slecht persoon, omdat ik wil dat ik goed ben voor andere maar dat zeker niet altijd geweest ben Ps: ik zie wat opmerkingen over mijn Nederlands. Ik ben inderdaad niet de beste schrijver, ik vind de Nederlands vooral makkelijk om te vertellen en nog steeds (na al die jaren) moeilijker om te schrijven. Ik ben ook niet heel erg intelligent dus daar zal dat dan wel aan liggen
 • Karin 27-11-2019 15:09
  'Ik voel mijzelf helemaal niet verward. Ik weet precies wat ik gedaan heb. Wat er geheim aan is, is dat niemand weet wat voor ‘slet’ ik was. Op de een of andere manier heb ik de kracht om mensen bij mij weg te jagen. Ook iets wat geheim is aan dit verhaal.' Alleen dit is al genoeg voor een verwijzing. Ga nou maar naar de dokter, en vergeet niet te vertellen dat je soms op wonderbaarlijke wijze wél Nederlands kan schrijven maar dat meestal niet doet. O ja, je beledigt mijn intelligentie door te denken dat ik deze klaagzang serieus neem. De enige die geheimen heeft is je psych. Ben je al geweest zeg je; vertel maar aan je huisarts dat de therapie afgebroken is en waarom, daar kan ik alleen maar naar gissen, heb wel een vermoeden.... Kan me niet voorstellen dat een psych jou als 'weer helemaal ok en klaar voor het leven' heeft bestempeld. Als ik een verhaal lees met het woord 'karma' erin denk ik al: daar istie weer... gáááp. Gaat snel vervelen hoor. Waarom ga je niet op een forum om aandacht hengelen? Er zijn er meer dan genoeg; ook daar wemelt het van de trollen. Je thuisland is zeker Noorwegen; durf ik om te wedden. Je laatste zin klopt dan weer wel: je komt inderdaad niet erg slim over... maar dat geeft niks hoor. Alleen stoppen met die rare verhalen, dát is vervelend, kan je dat begrijpen? Zo niet: geloof maar gewoon dat het stomvervelend is en niets toevoegt. Ga lekker gamen, tv-kijken of je huiswerk maken dat is toch veel leuker dan al die onzinverhalen hier neer te pennen? Je zal erg eenzaam zijn en geen sociale vaardigheden hebben: die kan je best aanleren hoor maar je moet er wel iets voor doen. Hier gaan zitten klieren en over je vriendjes vertellen boeit geen mens... we zijn allemaal pubers geweest, je verteld niets bijzonders. Op naar de huisarts, niet meer aarzelen!!
 • Lola 28-11-2019 21:56
  Volgens mij is dit een website waar mensen geheimen op mogen plaatsen. Groot of klein geheim, wat maakt het uit? Wat een verschrikkelijke reacties van jullie allemaal hierboven! @Slecht: Je verleden maakt niet meer uit. Iedereen is jong geweest. Ik vind je op basis van dit verhaal geen slet. Om je vriend in je leven te houden, kun je open tegen hem zijn over waar je bang voor bent. Misschien kan hij je helpen. Hij houdt van jou. Dat lees ik, dus je kunt hem in vertrouwen nemen. Deel je zorgen! Dan worden ze kleiner.