Mijn vriend stelt mij niet voor aan zijn familie.

Hi girls,
Ik heb nu al 1.5 jaar een relatie. Hij heeft mijn familie al ontmoet, ik die van hem niet. Hij heeft het zeker een jaar verborgen gehouden, hij zegt nu wel dat hij verhalen verteld over me bij zijn ouders. Hij heeft meerdere malen gelogen over bepaalde onderwerpen. Geen idee of in hem moet geloven.. maar telkens als we ruzie hebben zegt die ‘wanneer kom je me ouders ontmoeten’ maar buiten dat doet hij daar geen moeite voor. Hij haalt me vaak genoeg op en brengt me nooit thuis bij hem. Ik denk dat als hij me echt leuk had gevonden dit al lang had gedaan? Help me out!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Grow up 18-10-2020 17:37
  Waarom moet je per se zijn ouders ontmoeten? Dat jij dat hebt gedaan wil niet zeggen dat een ander daarop zit te wachten. Jullie zijn nog jong, er is geen reden om elkaars ouders te ontmoeten, al helemaal niet in deze labiele relatie. Wordt maar eens eerst volwassen.
 • Karin 19-10-2020 02:14
  Hi girl, Kan er geen touw aan vastknopen, wat is nou het probleem? Dat hij liegt? Als hij ruzie met je heeft wil hij toch wel dat je zijn familie ontmoet? Nou hup met je kwaaie kop naar zijn ouders dan. Veel ruzie ook dus, hmm.. Je bent 19, hoe oud is hij? Woont hij nog bij zijn ouders, is hij mss getrouwd? Weet je dat een relatie zonder vertrouwen gedoemd is om te mislukken? Denk dat je aan een dood paard loopt te trekken, verder valt het me op dat je niets leuks over hem te melden hebt. Mijn advies: stuur hem terug naar zijn ouders of waar hij dan ook woont en ga zelf een beetje leven. Wie weet kom je iemand tegen die wel te vertrouwen is, je leven wordt er alleen maar leuker op zonder hem zo te lezen, 19 jaar en dan al dit gezeur.. waarom zou je? Help yourself out.
 • Carmen 19-10-2020 11:37
  duidelijk toch !
 • gena 24-10-2020 02:48
  Lijkt mij een jongen die nog niet goed weet wat die wil, als hij je na 1.5 jaar nog niet aan zijn ouders wil voorstellen klopt er niets aan hem.En als hij nu al leugens verteld wat gaat dat worden als je er nog langer bij blijft? Hou je eigenwaarde hoog en stop met zoiets , daar word je niet gelukkiger van. Sterkte