Mijn vriendin wilt niet dat ik op bepaalde plekken moet werken

Ik heb een eenmanszaak ik heb een klus aangenomen waarbij ik folie op ramen moet monteren. Deze opdracht is bij een consultatiebureau. Mijn vriendin vind het niet oké omdat daar meestal alleen vrouwen werken en is bang dat ik bij een vrouw in een kantoor de ramen moet doen en vind dat egt niet oké. Het is een goede klus en ik verdien daar best goed mee het is maar voor 1 dag. Ze heeft gezegt dat als ik ga dat ze dan klaar met me is. We hebben ook een dochter van bijna 3, ik weet niet wat ik moet doen alles is al geregeld voor de klus afzeggen is eigenlijk geen optie en eerlijk gezegt vind ik dat zelf te ver gaan. Ik zou graag willen weten wat andere mensen van de situatie vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • miami 12-09-2021 14:24
    dit moeten wij geloven???????? Als dit waar is dan zou ik zeggen, verrek maar en werk aan je probleem
  • Beverly 12-09-2021 21:04
    Je vriendin is een zeikerd en jij moet gewoon werken voor je geld. En ze gaat echt niet bij je weg, want ze klink nog te dom om te poepen, laat staan om haar eigen brood te verdienen..
  • Karin 12-09-2021 23:37
    Oplossing A: draag een bodycam. Laat de hele tijd je tel. open staan zodat vriendin kan zien én horen wat je uitvreet daar. Oplossing B: laat háár maar folie plakken, zelfs ik krijg nog folie op een raam geplakt. Jij doet het toch ook alleen, kan zij ook. Is geen rocket science. Jij hebt vrij morgen bofferd, hoe fijn is dat! :D Je dochter zou ik gewoon thuislaten, beetje mee spelen, wandelen, eten en drinken geven en wachten tot je grote liefde je weer in de armen sluit. Hopen dat ze geen leuke man ontmoet, er komen ook mannen dat weet je zelf ook wel met je kind van 3. Toen kwam er een olifant met een hele lange snuit, die blies het verhaaltje helemaal uit. *POEF*