Mijn vriendin zegt “Je bent misschien beter met een andere vrouw dan met mij.”

Hallo,

Even in het kort.
Ik heb op dit moment een lange aftands- relatie van iets meer dan 4 jaar, waarin wij samen, heel veel hebben meegemaakt.
In deze periode, heeft mijn vriendin, wel eens vaker geroepen, dat ik misschien beter af ben, met een andere vrouw.

Nu zijn wij afgelopen zomer, met vakantie geweest (inclusief haar twee tienders), en in deze vakantie is het een en andere gebeurd.
Mijn vriendin luisterde niet naar mijn signalen, die ik herhaaldelijk afgaf, en deed gewoon haar ding, alsof het haar niets interesseerde of kon schelen, althans zo kwam het bij mij over.

Ik werd van vriendelijkheid tot steeds bozer, en bozer, tot er bij mij iets knapte, omdat mijn vriendin niet luisterde, waardoor ik erg luid begon te praten (in haar oren schreeuwen, zoals haar ex het ook goed kon).

Eenmaal thuis gekomen, was de eerste week niets aan de hand. Zij reageerde normaal via Whatsapp, maar na die week, begon de hele ellende. Ik kreeg een complete emmer over mij heen, van alles werd er woordelijk voor mijn voeten gegooid, wat ik allemaal in het verleden verteld of gezegd heb, en ik werd voor het een en ander uitgemaakt,

De situatie wat in onze vakantie is gepasseerd, dat vond zij niet normaal, en in haar ogen heb ik mij misdragen, resultaat, direct einde relatie, of zij wou een pauze. Sindsdien, communiceert de kinderen ook niet meer met mij.

Net na de vakantie, heb ik een eigen huis in Duitsland (ik woonde door omstandigheden, nog bij mijn moeder, die niet met mijn vriendin, of beide niet met elkaar kunnen harken), waar ik zo’n 4 jaar voor heb moeten vechten, om eindelijk bij elkaar te kunnen zijn.

Na een week of twee van de pauze, begon ze weer iets te praten, en het ging weer de goede kant op, voor een aantal weken dan. Ik vroeg herhaaldelijk, of ik weer met de kinderen mocht communiceren. Na veel aandringen, zou zij het regelen, maar dat gebeurde niet. Een paar weken later, was het radiostilte, nadat zij heeft geschreven, dat zij mij zou schrijven, wanneer het voor haar mogelijk was (omdat zij in de problemen zit/zat). Maar ik ontdekte wel, dat zij vaak online was, op WA.

Ik heb haar geschreven, dat ik haar gedrag, wel erg vreemd vond…

Zij begon weer gal te spugen.

Ik heb haar veteld, dat ik dat beu was, en dat het tijd is, om weer normaal te doen. Ik heb haar voor twee keuzes gesteld. Zij schreef, dat zij een week nodig had, om na te denken. Na 10 dagen, heb ik haar gevraagd, of zij een Spaanse week bedoelde, of een week van 7 dagen. Maar zij doet zo raar.

Negeren of lang moeten wachten, geen (duidelijke) antwoorden,
op mijn vragen, en nog een aantal van die rare dingen.

Nu geeft zij geen antwoorden op mijn vragen, en zegt gisteren weer, zoals de titel boven tegen mij, maar stelt wel vragen aan mij, waaronder de woning in Duitsland.

Zo ken ik haar helemaal niet.

Wat moet ik hier mee aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • guanita 17-10-2018 20:09
    Ik zou met zo'n vrouw niet verder willen dus als je een advies wil zeg haar dan heel snel goodbye. Sterkte en ga voor iemand die wel voor jou kiest
  • miami 18-10-2018 04:47
    lijkt mij een drama-queen. Wees verstandig en breek met haar. Ze komt mij heel erg labiel over