Mijn vriendje heeft me na 1 jaar en 8 maanden nog steeds niet voorgesteld bij zijn ouders

Ik heb al 1 jaar en 8 maanden een relatie met mijn vriend. Hij kent mijn familie inmiddels, ik ken alleen zijn vrienden maar zijn ouders HO MAAR. Als ik het met hem erover heb, komt het over alsof hij me dan alleen voorstelt omdat ik het vraag. Wat moet ik hiermee? Ik begin langzaam zelfs te twijfelen aan de relatie. Hij zegt niet letterlijk dat hij niet wil, maar hij zal het voorstellen maar doen voor mij. Ben ik nou zo gek of is dit heel erg vreemd? Hebben jullie advies over wat ik het beste kan doen? Ik vind het zelf heel moeilijk, omdat ik wel heel erg van hem hou. Maar aan de andere kant wat moet ik met een vriendje die me na 1 jaar en 8 maanden nog steeds niet uit zichzelf voorstelt bij zijn ouders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Beverly 11-06-2021 20:29
    Misschien heeft hij gewoon een slechte band met zijn ouders. Dat kan toch? Of hij schaamt zich op één of andere manier voor hem. Of ze hebben hem ooit iets aangedaan. Er zijn zo nog talloze dingen te verzinnen waarom hij jou niet aan zijn ouders wil voorstellen. Dring er niet al te veel op aan. Je jaagt hem er alleen maar mee op de kast. Als het verder goed met jullie gaat, waarom zou je dan slapende honden wakker gaan maken?
  • Karin 11-06-2021 23:27
    Heb je al gevraagd waarom hij er geen zin in heeft? Neem aan van wel, wat zegt hij dan? Heb deze vraag al eerder gelezen hier, kan ook vragen waarom het voor jou zo'n issue is dat je zijn ouders wil leren kennen. Het gaat toch om jullie? Ik zou zelf blij zijn dat ze niet zo klef zijn en hij volwassen is dwz niet zijn ouders maar jou op nr.1 zet. Je twijfelt aan HEM terwijl je zijn ouders persé wil zien, ik snap dat echt niet.. wat Beverly zegt, mss zijn zijn ouders gewoon niet leuk. Lief van hem om je niet voor de haaien te gooien. Niet zo lief van jou om er zo'n punt van te maken dat je aan hem twijfelt om een onzin-reden, wie weet wat hij heeft meegemaakt en wil hij dat pas vertellen als hij niet langer aan jou twijfelt. Ik zou ook twijfelen als iemand gaat twijfelen AAN MIJ omdat ik hem niet voorstel aan familie waar ik zelf niks mee heb...