Na jaren moeten wij als gezin van de camping af

Ongeveer 4 jaar geleden hebben mijn man en ik op een camping vlakbij onze woning een stacaravan gekocht. Dit omdat wij geen tuin hebben en luidruchtige buren. Voor onze twee kinderen vonden wij de ruimte en rust ook belangrijk. Stageld is elk jaar vrij prijzig maar wij gaan verder niet op vakantie en wij zitten het grootste gedeelte van het jaar op de camping. De camping bestaat voornamelijk uit vaste gasten en zo hebben wij daar vriendschappen opgebouwd.
Mijn zoon moest dit jaar voor school examens doen en kon op de camping rustig studeren.
Wij zijn heel erg aan onze plekje gehecht.
Nu is het geval dat de camping is verkocht. De nieuwe eigenaar wil er allemaal huisjes opzetten.
Nu moeten wij voor 1 januari 2023 de camping verlaten en de plek schoon opleveren. Heeft iemand nog tips want wij willen niet weg.Het is op loopafstand van de scholen en nog geen eens 10 minuten fietsen van onze woning. Continu in de vreselijke herrie van scheldende buren,gebonk van de deuren. Nooit meer even lekker buiten eten of met warm weer een zwembadje opzetten etc gaan wij vreselijk missen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • wijsneus 28-06-2022 15:56
    Wat staat er in de huurovereenkomst over opzeg(termijn)? Als er instaat dat jullie het voor bijv. 10 jaar gehuurd hebben kan de nieuwe eigenaar zoveel willen maar hij moet ook de huurcontracten overnemen. Wordt het stilzwijgend verlengd ieder jaar zou ik contact opnemen met het Juridisch Loket om te vragen of je nog wat meer tijd af kan dwingen. Of -en dat meen ik serieus- de Rijdende Rechter bellen. Heb daar vaker dit soort zaken voorbij zien komen. Niet leuk, zou ook alvast op zoek gaan naar wat anders als het zo belangrijk voor jullie is. Desnoods iets verder weg. Eerst je contract maar eens goed doorpluizen wat er instaat over opzeggen van beide kanten.