Nadenken in overmacht .

Het nummer herhalend achter elkaar blijven spelen. Al sinds acht uur lig ik in mijn 17m kamer in een gekrompen houding op bed . Malend met mijn gedachten die samen gaan met tranen. Elke keer als ik dat deuntje hoor , moet ik nog harder huilen, of het een bepaalde emotie met nostalgie opwekt. Maar ik heb het nummer pas net ontdekt.
Ik realiseer mijzelf dat ik nog moet eten Frustrerend achter mijn bureau met een onsmakelijke maaltijd , krijg ik de stof niet in mijn hoofd. De hele dag al niet, ik moet en zal presteren. Diep van binnen wetende dat ik dat nu niet kan maakt het alleen maar erger. Uit woede sla ik mijn laptop dicht en gooi mijn eten weg. Het smaakt niet.
Met rust nemen word slapen bedoelt , misschien is dat nu de enige optie. Met warme dekens om mij heen druk ik nog een keer dat nummer op replay.
Alles komt terug .
Een gevoel van somberheid , maar ook of het zo mooi is en daarom juist verdrietig .
of een persoon mij zodanig tegen een muur heeft gegooid maar mij daarna alles geeft.
Ik weet niet of ik nog langer deze somberheid aan kan, misschien wel fysiek.
Een snee in mijn huid gezet voor een waardeloos persoon dat ik ben, want ik heb vandaag geen doelen bereikt .

Van deze gedachtes wil ik af,
Maar het nummer mag oneindig doorspelen tot Ik niet meer kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • ijsco 18-01-2018 21:11
    Zoek z.s.m profesionele hulp.Je bent het waard heel.veel sterkte.
  • Tina 19-01-2018 19:58
    Als ik dit zo lees , het is net of een dichter dit heeft geschreven . Maar...als je er echt zo aan toe bent zoals je schrijft heb je dringend (!) hulp nodig. Je kan dit niet alleen en hulp vragen is geen schande . Waar zijn je ouders ? Indien zij geen optie zijn , is er dan geen leerkracht of ander ouder persoon die je zou kunnen vertrouwen en die begeleiding inschakeld ? Blijf met deze gevoelens niet alleen rondlopen . Je moet dit aan iemand kwijt en die je helpt je leven weer enigszins op rails te krijgen . Denk goed na of er echt niemand is . Zet alsjeblieft deze ene belangrijke stap , hij is van levensbelang !
  • Lau 23-01-2018 16:57
    Wat een lieve reacties, ik vind her moeilijk om naar iemand toe te stappen aangezien ik al eerder zo'n fase heb gehad met een psycholoog etc. Daarbuiten, wat vonden jullie van het schrijven? Bedankt