Neefjes die elkaar niet meer mogen zien door schoonzus…

Hoi Hoi,

De titel zegt het al… Neefjes die elkaar niet meer mogen zien, dit gaat over mijn zoontje die door het afkeuren van mijn relatie zijn neefje niet meer mag zien van mijn schoonzus…

Ik heb sinds een aantal jaar een relatie met de beste vriend van mijn schoonzus, helaas woont zijn ex nog daar in de buurt en is dat dikke mik, wat verder prima is, alleen mag zijn zoon zijn neefje niet meer zien en daar is geen reden voor gegeven.

Meerdere keren heb ik voor mijn zoon contact gezocht maar word echt compleet genegeerd, helaas merk ik dat mijn zoon er emotioneel erg onder lijd omdat hij zijn neefje zo erg mist.
En ik voel mij zo schuldig en rot dat door mijn liefdes geluk hij zijn neefje niet meer mag zien omdat mijn partner en ik niet als koppel in het plaatje van mijn schoonzus passen… Omdat zij nog dikke mik is met zijn ex.

Ik heb zowel mijn schoonzus als broer meerdere keren benader hierover alleen krijgt of verwijten dat ik nooit meer wat heb laten horen terwijl dit echt niet waar is en mijn schoonzus durft het gesprek niet met mij aan te gaan en antwoord gewoon niet.

Mijn zoon en zijn neefje waren echt als broertjes, altijd samen maar zodra mijn schoonzus blijkbaar iets dwars zit en mijn vriend en ik weten nog steeds niet wat dan worden kids maar uit elkaar gehaald.

Vind het zo verdrietig omdat ik zie hoeveel verdriet het mijn zoontje doet en hij uitspraken doet als ”Mama als ik verkleden als de kinderen van Dennis mag ik dan wel weer naar mijn neefje toe? want de kids van mijn vriend die komen nog wel over de vloer bij mijn schoonzus.

We hebben in kindertaal want mijn zoon is 7 wel eerlijk verteld wat er speelt en dat de schoonzus in dit verhaal alles dwarsboomt en niks laat horen.

Vind het zo verdrietig voor mijn zoontje 🙁

moest even mijn hart luchten, hebben jullie nog eventuele tips?

Groetjes,

Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Karin 03-03-2021 12:36
    De kinderen van je partner ook niet meer laten gaan en breken met die mensen. Opgelost, lijkt wel of niemand ouder dan zeven jaar is. Ik zou mijn kinderen daar weghouden. Raar gedoe...
  • Karin 03-03-2021 12:41
    Hoi Karin, Bedankt voor je reactie, helaas hebben wij daar geen invloed op en mogen ze van de ex van mijn vriend daar gewoon over de vloer komen omdat hun een kliekje vormen. Groetjes, Sanne
  • Karin 03-03-2021 16:11
    Sanne, Karin... je weet je eigen naam nog niet eens. Ik heb wel een tip voor je: onthou onder welke naam je tips en advies vraagt en nog belangrijker: GROW UP!!