Niemand komt op m’n feest

Ik ben een meid van in de twintig. Ik ben net afgestudeerd en dat moet ik natuurlijk vieren. Ik heb “vrienden” uitgenodigd, maar er kunnen er maar 2. Mijn beste vriendin en mijn vriend. Ik voel me echt een mislukking en schaam me dat ik geen eens een feest kan houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Tina 05-09-2019 23:16
  Meid , dit zijn geen echte vrienden ! Jij hoeft je niet te schamen . Zij moesten zich schamen . Zet het zo vlug mogelijk uit je hoofd . Gooi je plannen om . Ga lekker uit eten met je vriend en vriendin . En duik daarna een dancing of een gezellige kroeg in ! Geloof me , je bent jong en weet nog niet hoe de wereld in elkaar zit . Er zijn ergere dingen dan dit . Dít , is makkelijk op te lossen . Denk na over mijn advies !
 • Dunja 17-09-2019 16:21
  Hi, Dat zijn geen echte vrienden. Als ze je zelfs laten zitten voor een feestje dan wil ik niet weten wat ze doen als je ze echt nodig hebt. Iedereen staat open voor de leuke dingen, de feestjes enz. Check Facebook, Instagram enz. Als je mensen echt nodig hebt bij ziekte, de dood, verhuizing enz dan tref je er maar weinig. Weg ermee. Focus op de mensen die je energie geven en niet op de mensen die je een naar gevoel geven. En hoezo heb je ze nodig om te vieren dat je bent geslaagd? Je moet trots zijn op je zelf. Dat hoeft niemand tegen je te zeggen. Wellicht zijn ze gewoon jaloers. Dat is ook een tik van velen, misgunnen..... Liefs
 • Stephan 26-09-2019 13:41
  Hoi ik, Jammer dat niemand kan bijna, zijn daar redenen voor of willen ze gewoon weg niet? Om nou gelijk de stempel mislukkeling te zetten op jezelf gaat wel ver toch? Het gaat nu eenmaal zo, dus dan weet je wie je wel en wie je niet uit nodig voor een volgende feestje. Het leven gaat verder. Groetjes!
 • Loes 28-09-2019 19:55
  Beter één of twee goede vrienden dan een hand vol nep vrienden. Ligt niet aan jou. Mensen met facebook die zoveel zogenaamde vrienden hebben, het is allemaal maar schijn. Geniet van je verjaardag e n gefeliciteerd!