Niet boos kunnen worden

Hoi,
Sinds een jaar of 2, 3 ben ik nooit meer boos op iets of iemand geweest. Ik heb gewoon de kracht niet meer om boos te worden.

In het verleden ben ik nogal is bedrogen. Door vriendjes en vriendinnen. (vooral de vriendjes). En daardoor denk ik ipv boos te worden denk ik: Die persoon kan het ook niet helpen dat hij/zij een idioot is.

Nu als iemand een deur in mijn gezicht gooit denk ik. Hij heeft vast niet gezien dat ik in de deuropening stondt. Vroeger had ik geroepen of gedacht kijk uit je doppen maloot!

Nog een voorbeeld. Ik lag in het ziekenhuis en toen was mijn toemalig vriend vreemt gegaan. Een week later vertelde hij mij dit in tranen. Het enigste wat ik zij was oh, oke dank voor je eerlijkheid. Van binne was ik niet boos maar dacht ik. Die jonge is net een oversekste hond en weet niet beter.

Ik kan mij gewoon nergens meer druk over maken. En aluwel iedereen zecht dat dit mij een geweldig positief persoon maakt. Wordt ik er van binne best wel depri van dat ik elke keer weer denk. Ik ga me niet druk maken om fouten van mensen omdat alle mensen totale idioten zijn en dit nooit gaat veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • susanne 15-08-2016 04:16
    beste Stella, dit verhaal van jou is herkenbaar voor mij. Maar kijk uit, dat je geen moordkuil maakt van jouw hartje. Je bent nog jong en het hele leven ligt nog voor jou. Ik ben ook nog steeds de overvriendelijke meid, die niemand de waarheid durft te vertellen als reactie op hun gedrag. Maar niet alle mensen zijn idioten vergeet dit niet. Er ijn genoeg mensen die de moeite waard zijjn om ook eens te ZEGGEN wat jij denkt. Succes met alles.