Niet klant vriendelijk

Ik woon echt in zo’n gehuchtje waar iedereen elkaar kent. Voor de dichtsbijzijnde supermarkt moet ik een dorpje verderop zijn. Daar is 1 kleine buurtwinkel en onderhand kennen wij ook daar al de mensen. Het is een supermarktje met vriendelijk personeel maar erg onderdanig.
De eigenaresse helpt regelmatig mee. Ze snauwt het personeel af waar de klanten bij zijn op een asociale manier. Het is dat er geen ander supermarkt in de buurt is en ik vaak toch even een kleinigheidje nodig heb. De eigenaresse snauwt namelijk de klanten ook af en maakt ze belachelijk. Gelukkig is zij er niet altijd maar vandaag kwam ik er en ze was pakken melk in het schap te zetten. Dus ik wacht geduldig en duwt ze mij gewoon verder opzij en zegt ze “even wachten ja!” Duwt een krukje tussen haar en mij in waar ze opstaat en gaat zonder naar mij te kijken uitgebreid verder. In eigen belang heb ik er niks van gezegd maar ik begin steeds meer te ergeren aan haar gedrag. Hierdoor merk ik zelfs dat ik mij aan het lieve personeel dat daar werkt begint te ergeren.Ik denk vaak “wat zijn jullie hielenlikkers zeg” Ze doen overdreven aardig tegen haar terwijl ze gewoon ondertussen ze publiekelijk te kijk zet!
Wat moet ik met deze situatie aan? Ik vond zo boodschappen doen echt zo vervelend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Karin 02-11-2021 13:48
    Je bent anders net zo'n hielenlikker als het personeel. Als een klein kind gaan zitten wachten op je pak melk: belachelijk! En dan nog commentaar op het personeel hebben. Oh wacht.. de reactie van een kind! Wat stom van me..
  • Beverly 02-11-2021 17:17
    Één vraagje voor je: neem jij al het personeel in dienst als ze door jouw inmenging op straat komen te staan? Nee? Doe dan niet zo schijnheilig en ga je boodschappen ergens anders halen.
  • Beverly 04-11-2021 17:47
    Je klinkt een beetje jaloers, Bertus. Daar moet je toch eens iets aan laten doen.