Nieuwe collega

Ik heb sinds een aantal weken tijdelijk een nieuwe collega.

Ik kende haar wel al langer ( zij werkte op een andere plek) zij werkt bij ons tot eind van de maand en is er alleen ter ondersteuning.

Ik vond haar altijd al erg mooi en ik dacht dat zij ‘ out of my leak ‘ was. Nu kwam ik met haar in gesprek op facebook (via berichten) zij stuurde mij een bericht met een vraag over werk. De dag erna gaf ze me mij haar prive nummer en zei als je een keer verder wilt kletsen.

Nu zitten we al twee weken elke dag te appen en ze maakt foto’s van wat ze aan het doen is en stuurt me kussmileys voordat ze gaat slapen noemt me schat en stuurt regelmatig een bericht dat ze al een tijd single is. Ik vond het gek dat ze dit pas doet nadat we twee jaar bij hetzelfde bedrijf werken, als ze me leuk vond had ze dat toch toen ook al kunnen doen? Ik vond ook dat ze wel veel berichten verstuurd. Ik moet hierbij toegeven dat ik de laatste jaren niet veel goede ervaringen heb met vrouwen en dat het vaak snel ging en ook snel weer voorbij was, iets waardoor ik best achterdochtig ben geworden. Ook het daten met collega’s op andere werklocaties is nooit echt goed uitgevallen voor mij om eerlijk te zijn. Ik ben benieuwd wat jullie ideeën hierover zijn. Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Beverly 04-05-2020 09:41
  Ik zou zeggen, maar even misbruik van de corona-crisis en maak voor jezelf even een 'voor en tegen' lijstje. Wat wil je van een relatie, wat wil je vooral niet, wat waren de punten waarop je vorige relaties zijn vastgelopen? En vergeet daar niet je eigen goede en minder goede eigenschappen aan toe te voegen. En wat vind je van deze dame? Dat ze mooi is, is leuk meegenomen, maar dat alleen zou niet doorslaggevend moeten zijn als antwoord op je vraag. Een bloedmooie meid kan nog steeds genoeg eigenschappen hebben waar je op af kunt knappen. Kortom, zet het even allemaal op een rijtje en houd in de tussentijd je app conversatie met haar vriendelijk, maar zakelijk. Ga je je aan haar berichtjes ergeren, dan weet je ergens al genoeg. Ga je haar aardiger vinden, stel dan voor om, als deze crisis over is en de restaurants weer opengaan, ergens te gaan eten. Heb je ook nog tijd genoeg om het af te blazen, mocht je het niet meer durven/willen. Ik wens je veel succes!
 • Loes 04-05-2020 20:01
  Ze lijkt wel je collega op deze forum met de"Hoe krijg ik contact titel " op pagina 3/4
 • manutrecht33 04-05-2020 22:47
  Bedankt voor de reacties, ik vind haar niet alleen knap maar ook erg grappig en leuk, ik ben benieuwd of ze geïnteresseerd is. Het lijkt mij van wel alleen heb ik dit soort situaties vaker meegemaakt waarbij ik aan het eind van het verhaal of na een paar weken werd gedumpt of dat er opeens een ander was. Het is uiteraard een andere situatie ( dat waren ook collega's maar dan bij een ander bedrijf) vooral de snelheid waarmee het gaat is voor mij herkenbaar als de eerdere keren. Het is nu al een week dat we veel appen.
 • Manutrecht 12-05-2020 10:52
  Oke ze stuurt me soms best sexy fotos en eergisteren hebben we afgesproken dat we gaan daten...
 • manutrecht33 26-05-2020 07:34
  Oke, we hebben nu afgesproken dat we gaan daten, de week erna is ze ziek geworden ( corona) het contact is daarna minder geworden als ik een apje stuur krijg ik er direct een aantal terug. Ik wil haar niet teveel pushen en wacht eigenlijk tot zij mij weer een apje stuurt, dat is nu drie dagen geleden. Is dit raar? Moet ik nu weer iets sturen? Is ze het nu al zat of heeft ze zich bedacht? Ik merk dat ik hier best wel mee zit....
 • manutrecht 10-07-2020 16:55
  Oke, om het verhaal af te maken. We hebben in de periode dat zij corona had contact gehad, daarna is ze weer aan het werk gegaan en waren de whatsappjes als vanouds, ik voelde me hier goed bij maar wel onzeker. Ik heb nogal veel foute vrouwen ontmoet in het leven namelijk. Afgelopen zondag was mijn laatste dienst, ik kreeg de hele dag lieve berichtjes met kus smileys. Op het moment dat ik wegging van mijn werk en thuis was kreeg ik een berichtje dat ze me niet meer wilde zien en dus ook niet met me daten. Ik ben echt gechoqueerd. Ik heb me de hele week heel klote gevoeld, vandaag kreeg ik een mail van mijn teamleider dat ze een afscheidsfeestje had georganiseerd voor drie collega's die weggingen, maar niet voor mij. Ook heeft ze me niet uitgenodigd.... nu ben ik het vertrouwen in de liefde echt helemaal kwijt.