Nieuwe leven

Mijn nieuwe leven is begonnen. 12 jaar geleden getrouwd met mijn jeugd liefde. Prachtige 9 mooie jaren gehad veel leuke dingen gedaan 2 prachtige kinderen. Maar ik begon me steeds meer te ergeren aan zijn gedrag. Werken thuis komen en op de bank gaan zitten met een biertje. Niet aan de kinderen vragen hoe het was geweest io school, sport of wat dan ook. Ik ging steeds meer weg als de kinderen op bed lagen met vriendinnen(en hun mannen) stappen. Altijd super gezellig maar ik was altijd alleen want mijn man wilde nooit mee want die was moe en wilde graag op de bank blijven hangen. Toen kwam er het idee om met de vriendinnen een paar dagen op vakantie te gaan. Super leuk idee en gelijk ja gezegt. Merkte dat ik geen heimwee had naar huis alleen maar naar me kids en me moeder en vader. Eerder wilde ik altijd naar 3 dagen maar huis nu had ik dat gevoel helemaal niet. Eenmaal weer thuis kreeg ik een berichtje vam iemand uit het land waar ik op vakantie was. Had hem nooit ontmoet maar o wat was hij leuk. 4 weken later ging met mijn kinderen daar naar toe en heb hem echt leren kennen ontzettend verlegen maar o wat was hij leuk. Super leuke week gehad samen en zijn familie ontmoet. Wat een lieve mensen zeg. Tranen met tuiten gehuild toen we naar huis moesten. Eigenlijk ben ik voor mijn gevoel echt heel erg vreemd gegaan en zo zit ik niet in elkaar. Maar mijn gevoel zei toen dat het echt over was tussen mijn inmiddels ex man. Hij wilde er niet aan geloofde me niet en dacht dat het een bevlieging was. Heb niks verteld van de gene die ik daar heb ontmoet. Voel me daar nog steeds wel slecht onder. Inmiddels ben ik ook nog een keer alleen terug geweest naar hem en zijn familie en de band is alleen nog maar sterker geworden. Heb verschrikkelijk gehuild toen ik naar huis moest heel dubbel wilde graag maar me kinderen toe maar o wat mis ik het daar. Het is echt mijn familie geworden. Ben wel hierdoor heel veel vrienden kwijt geraakt. Maar zijn het dan vrienden geweest? Ze wilde me waarschuwen dat het hem alleen maar te doen is on geld, verblijfsvergunning of wat dan ook. Maar van dat alles is nooit besproken. Mocht nog geen pakje melk halen bijvoorbeeld. Hoe weinig ze oom hadden ik kreeg alles wat ik wilde. En weet dat ze het met liefde voor me hebbem gedaan en weer zullen doen.Ben nu al weer ruim 3 weken thuis en we hebben elke dag contact. Over 9 weken ga ik weer met me kinderen en wil kijken hoe het gaat. Maar of er wem echte toekomst is weet ik niet. Hij is 15 jaar jonger kan dat. Leeftijd is voor mij niet belangrijk maar …….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • miami 14-08-2018 13:30
  mijn God, ben je echt 35? Weet je wat communiceren is? Je had eigenlijk eerst met je man moeten praten dat je niet meer gelukkig was maar nee je ging uit. Je man thuis met de kinderen. Nou ja, dat is ook een beetje zijn keuze geweest maar als het door de week was geweest zou ik hem ook gelijk gegeven hebben. De volgende dag moet er toch weer gewerkt worden. Nog nooit die jongen ontmoet en oh hij is zo leuk. Dat wist je meteen? Kan het niet zijn dat je verliefd bent op al die aandacht(iets wat je niet kent?). Fijn dat je kinderen ook meteen met hem en zijn familie geconfronteerd werden. Is dat niet een beetje te snel voor hun? Heb je daar wel eens aan gedacht? Wat is de toekomst? Ga je daar wonen zodat je kinderen hun vader niet meer kunnen zien? Je hebt vrienden verloren, waarschijnlijk ook omdat ze hebben gezien hoe roekeloos je bent. Leeftijd is niet belangrijk? Wel op die leeftijd en vooral voor je kinderen. Ik hoop echt dat je weer terug komt op aarde.
 • Henriette 14-08-2018 17:47
  Miami, bedankt voor je reactie. Het was niet zo dat ik van de een op andere dag de beslissing heb gemaakt. Het speelde al wel 2 jaar. Zo vaak proberen te praten maar hij keek alleen maar tv. En ja misschien had ik harder moeten zijn en er op moeten staan on te praten maar voor mij was het al duidelijk mijn gevoel was al een hele tijd op. En nee ik zou mijn kinderen nooit maar dan ook nooit bij hun vader weg houden. Maar hun vader wil ze maar 1 x per maand 2 nachtjes. En in de zomer 1 weekje omdat hij ook vakantie heeft. En misschien heb je wel gelijk ben ik wel verliefd op de aandacht die ik idd al jaren niet heb tekent. De tijd zal het leren. En mij. Kinderen weten van niks ik zou ze hier nooit mee confronteren.
 • Steef 18-08-2018 19:18
  hoi henriette, jammer van je vorige relatie het is wat het is. je gevoelens zijn weg voor diegene. nu een nieuwe liefde, misschien wel beetje te jong een echte toekomst is nog maar te zien. succes!
 • guanita 14-10-2018 22:55
  Hoi, ik lees dat je verantwoordelijk bent voor kinderen, naar je liefde toe verhuizen lijkt me dan geen optie, als je ex hier blijft wonen. Hoe zie je dan de toekomst? Leeftijd lijkt me niet van belang. Het beste doen voor je kinderen en dus dicht bij je ex blijven wel.