online daten en exen

Hallo, sinds een paar maanden heb ik me ingeschreven bij een datingsite. Geen tinder maar een grote bekende site. Krijg best veel berichtjes soms van een man dat ik denk die is leuk zeg. Na wat heen en weer chatten wil ik altijd even bellen omdat een gesprekje me meer zegt dan een chat.
Waar ik genoeg van krijg al ben ik zelf ook gescheiden jaren geleden is dat veel mannen binnen 5 minuten over hun ex gaan praten.
Gisteren nog het gesprek begon gewoon. Toen o ja ik zal maar meteen vertellen hoe het met mijn ex zit. Alsof ik dat wil weten. Ik denk alleen maar als dat het eerste is bijna waar je over gaat vertellen aan een evt. date ben je nog niet los van je ex.
Ik praat nooit over ex dat is over en voorgoed voorbij. Ga ik niet over praten net zoals je niet direct verteld dat je op je 6e je zwemdiploma hebt gehaald dat is niet relevant voor je date tenzij hij badmeester is haha.
Ben toch blijven kletsen omdat ik me verveelde toen werd het toch nog gezellig.
Die man heeft vandaag nog 2 gezellige appjes gestuurd, we hebben best veel gemeen hij woont alleen wel wat ver weg.
Ben ik nou gek of is het toch wel raar dat je bijna direct over je ex begint tegen een vrouw die je nog helemaal niet kent het enige wat je weet is dat het profiel je wel aansprreekt. Als ik vroeger uitging nog nooit meegemaakt dat een man je een drankje aanbied en vrijwel direct over zijn ex-vriendin begon te vertellen. Mijn idee is: waar het hart vol van is loopt de mond van over.
Maar dat was maar eventjes en ik luisterde niet echt ook. Geen idee wat er nou zo belangrijk was. Waar ze woont kan mij toch niks schelen.
Vraag me af of ik te snel denk weg ermee, die zit nog aan ex vast. Ik praat nooit over mijn ex tenzij iemand vraagt over een reis die ik heb gemaakt ben je toen alleen op vakantie geweest of zo, dan zeg ik nee dat was met mijn ex. Ben al zolang gescheiden, ex is hertrouwd, ik heb 2 andere relaties gehad daarna. Dat is uit dus ook niet meer relevant. Wat vinden anderen ervan zou je als vrouw ook afknappen als iemand bijna direct over zijn ex gaat vertellen als je elkaar beter wil leren kennen. Dat is toch de reden dat je elkaar belt.
Ik vind het echt een afknapper ben ik nou overgevoelig of klopt het wel dat zo iemand nog veel aan zijn ex denkt. Zou je zelf meteen gaan vertellen waar je ex woont en alles? Ik niet en daar vroeg hij ook helemaal niet naar. Ook niet naar mijn kinderen, niks. Wel over de eigen kinderen en hoe dat allemaal gaat en ik wil dat niet als eerste kennismaking horen. Ben ik nou te moeilijk of zit er een kern van waarheid in Waar het hart vol van is loopt de mond van over?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Beverly 17-08-2021 07:18
    13x. Je gebruikt het woordje ex 13x. Dan is het niet zijn obsessie, maar de jouwe. Je krijgt op jouw leeftijd echt geen maagd, geen onbeschreven, leeg blad. De mannen die je ontmoet, hebben een verleden. Deal with it, of hou op met daten.
  • Carla 17-08-2021 11:51
    Speelt ze nog een rol in zijn dagelijkse leven zou ik zeggen Run Forrest Run. De ex moet wel exit zijn. Had je ernaar gevraagd is het anders maar als praatje om een vrouw beter te leren kennen die ook nog ver weg woont is akward. Kleine kinderen zullen er niet zijn ik snap het wel het verleden moet verwerkt zijn je bent zijn therapeut niet.
  • Crisp 12-05-2022 13:26
    Wat mij vooral opvalt is de aanwezigheid van het woord 'ex' in dit geheim. Ik vind het niet de beste strategie om bij een nieuw contact je ex als dusdanig te gebruiken. Maar ieder zijn ding uiteraard. Ik vind overigens dat men datingsites zou moeten verbieden. Het is pure oplichtrij maar daar kom je pas achter als je betaald hebt.