online daten

Ik heb al een tijdje online contact met een man. Het contact online is erg gezellig. Maar ik het geen ervaring met online daten en weet niet zo goed waarop te letten.

Het is een man met een erg goede baan, en ook interesses die ik niet heb. Normaal zou ik hem benoemen als iemand uit een beter milieu. Zelf ben ik een vrij eenvoudig persoon. Ik denk daarom zelf dat ik niet in zijn wereldje pas.
Maar het contact wat wij samen hebben dan hebben we wel een klik samen.

Nu wilde hij al vrij snel afspreken en liefst ook mijn nummer. Ik heb mijn nummer niet gegeven en ook niet afgesproken. Ik blijf steeds benadrukken dat ik niet echt in zijn wereldje pas wbt interesses en zo. Hij vindt dat meevallen en zegt ook steeds dat het daar niet om gaat. Maar om de klik die je samen hebt. Als dat maar goed zit.

Ik weet gewoon niet zo goed wat ik hiermee moet doen. En ik weet ook niet zo goed waar je nu op moet letten of iemand het wel echt goed voor heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Karin 07-02-2021 04:25
    Haal hem eerst eens door Google, is hij echt wie hij zegt dat hij is? Maar je ziet het zelf eigenlijk al niet zo zitten, te verschillend, niks voor jou.. en dan denk ik weer: bij twijfel niet doen. Of vergis ik me? Je kent hem niet: je hebt met hem gechat, nog nooit ontmoet en als je hem ook nog nooit gesproken hebt zou ik zeggen bel hem eens. Leuk gesprek? Ga je ergens een wandeling maken. Waar veel andere mensen zijn (veiligheid voor alles, niet naar z'n huis gaan of andersom) om te kijken hoe hij is. En als je ontdekt op LinkedIn bv dat hij tegen je gelogen heeft over iets: afkappen. Laat je nog weten hoe het is gelopen? ;-)
  • karin 07-02-2021 11:23
    voor zover ik het kan achterhalen klopt het wel. Het is echt wat mij betreft dat het om een ander milieu gaat en daaruit interesses. Hij zegt dan weer dat dat er niet echt toe doet. dat veel mensen uit zijn kringen erg gericht zijn op status maar eigenlijk helemaal niet gelukkig zijn. Dat het er meer om gaat dat je het fijn hebt samen en dat status enz helemaal geen rol speelt.
  • Karin 07-02-2021 13:38
    Maar jij denkt daar anders over begrijp ik? Dan zou ik het afsluiten met hem, aan zijn afkomst kan hij niets doen. Stel dat hij zegt: ik vind je te eenvoudig zou je het ook niet leuk vinden.. Als je je niet prettig voelt bij het contact meteen afsluiten. Dat is je intuïtie, altijd naar luisteren en lekker verder zoeken naar iemand die wel bij je past.