Onmogelijke liefde

Hallo lezers,

Ik ben een vrouw van 28 en ben helaas invalide geraakt door spierontspanners. Dit houd in dat ik alleen nog maar kan liggen. Aan de buitenkant is niks te zien.
Ik ben altijd opzoek naar liefde, voel me dan ook erg alleen.
Ik spreek wel eens af met mannen thuis, niet geheel verstandig dat weet ik
Nu heb ik een tijd een connectie met een man gehad, 2 maanden lang elkaar veel gezien. Hij sprak al vrij vroeg over dat ik zijn vriendin ben.
Nu zegt hij dat hij het niet kan voor altijd in deze toestand. Maar ook dat zijn gevoel al niet sterk genoeg was. Voelt alsof hij gelogen heeft.
Hij wilt wel een intense vriendschap met mij. Ik voel verdriet en weet niet of ik dit kan.

Mijn vraag luid, denken jullie dat echte liefde altijd mogelijk is, ongeacht je situatie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • ELLEN 01-12-2023 12:23
    Geef je moed niet op maar als je iets te graag wil werkt het niet.Je moet er wel voor open staan maar moet het ook wat los laten. Als je het wat los laat werkt het echt beter. Liefde zit niet in een getal of etiket. Liefde gaat verder dan dit. Je kan iemand nog zo'n knappe vent vinden maar als het een eikel is dan werkt dat niet. Besef als je een vriend krijgt dan heb je ééntje die om je geeft zoals je bent. De vent van nu is het jou niet waard. Op ieder potje past echt een deksel en als je niet te snel toe hapt en eerst een goede vriendschap aan gaat dan komt ook voor jou een leuke vent op je pad.