Onvruchtbaar

Ik heb al geruime tijd een relatie nu heeft hij vanaf begin aangegeven dat hij kinderwens heeft. Alleen ik wist al voor de relatie dat ik geen kinderen kan krijgen. Maar ik was meteen stapelverliefd op hem en heb verzwegen dat ik onvruchtbaar ben. Moet ik alsnog eerlijk zijn of het hierbij laten. Ik vind het steeds moeilijker. En ben bang hem kwijt te raken. Wat moet ik doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Ester 17-01-2022 12:50
    Hierover lieg je niet ookal is het zeer moeilijk om het aan te geven. Echt liefde overwint alles dus gelijk een test of je echt 100% zijn ware bent. Als je relatie daarom uit gaat dan was het ook over 5 jaar gebeurd. Je kan dit niet blijven verzwijgen. Jullie kunnen nu kijlen aangezien je het op tijd aan geeft bij straks een kinderwens samen bespreken en naar een oplossing zoeken. Draagmoeder,adoptie etc? Tevens moet je kijken hoe erg ben je onvruchtbaar. Mijn schoonzus was maar iets van 5% vruchtbaar en haar man zoiets van 40% ofzo teminste aan actief zaad. Ze zijn direct een hele traject in gegaan en 5 jaar en 9 jaar later hadden ze 2 gezonde kinderen.
  • Jose 22-01-2022 07:07
    Wat ben jij egoïstisch door het niet te hebben verteld..... Alsnog eerlijk zijn meid! Eerlijkheid duurt nog steeds het langst.