Onzeker en verwarrende gevoelens.

Ik woonde samen met mijn vriend en onze zoon. Ik was redelijk gelukkig dacht ik. Leuk huisje, leuk kind.

Nog geen jaar geleden kregen we nieuwe buren. Een jong gezin. Wat een opluchting. Eindelijk leuke mensen van onze leeftijd. We hadden verder enkel buren die zo onze oma of opa konden zijn.

Ik kon goed opschieten met zowel de buurvrouw als de buurman. We hadden leuke praatjes en een aantal keer deed ik wel eens een drankje daar of de buurvrouw bij mij.

Een aantal maanden geleden gingen de buurvrouw en buurman met veel bombarie uit elkaar. De buurman bleef alleen achter.

Daarna had ik steeds vaker gesprekken met de buurman. Vaak over de schutting heen. Ik was geïnteresseerd in hoe het met hem ging. Ik merkte al snel dat deze praatjes mijn dagen goed maakte.

Mijn relatie verliep op dat moment al een poos niet heel goed. Ik was vaak alleen thuis en we hadden totaal verschillende visies over de toekomst. Samen hebben we besloten om uit elkaar te gaan.

Tijdens een praatje met de buurman vertelde ik hem dat ook mijn relatie nu voorbij was. Hij stelde me gerust. We zouden allebei wel iemand tegenkomen die bij ons zou horen.

De dagen die volgende had mijn ex toch wel spijt. En kan te pas en te onpas langs. Ik stond nog wel volledig achter het beëindigen van de relatie en voelde me door zijn bezoekjes erg ongemakkelijk. Toen ik dit bij mijn buurman aangaf moest ik direct zijn telefoonnummer opslaan, als dit gebeurde en ik voelde me niet fijn moest ik hem meteen bellen!

Diezelfde nacht appte hij me. Uit nieuwsgierigheid gaf hij aan.. of ik nog iets van mijn ex gehoord had. Wat volgde was een app gesprek vol met geflirt tot diep in de nacht.

De week die volgde hebben we lange telefoongesprekken gehad, is hij meerdere keren langs gekomen en hebben we uren gepraat. Ik voelde steeds meer kriebels. Hij kuste me. We hadden wel afgesproken om rustig aan te doen. We kwamen tenslotte beide net uit een lange relatie. Maar seksuele spanning was flink aanwezig. Voornamelijk via de app waren de gesprekken soms behoorlijk stout.

Ik had ontiegelijk veel zin. In hem. Ik vond hem woest aantrekkelijk. Ik merkte wel dat hij me wat probeerde af te stoten. Hij gaf aan dat hij een relatie op dit moment niet zag zitten. Met niemand.

Toen hij me op een avond toch appte, volgde al gauw een gesprek die me nog veel meer zin bezorgde. Ik kon niet meer, ik moest hem hebben.

Ik heb om 1 uur snachts bij hem aangebeld. Hij deed open en ik gaf hem de kans niet om ook maar iets te zeggen. We zoende in gang. Ik nam hem mee naar mijn eigen bed. En we hebben ontzettend heerlijke seks gehad. Voor mij was het zelfs de beste seks die ik ooit heb gehad.

Na nog knuffelend gekletst te hebben in bed, ging hij midden in de nacht weer naar huis. Een deur verder. Daarna realiseerde ik me dat ik hopeloos verliefd ben geworden op mijn buurman.

De dagen die volgde heb ik niet veel van hem gehoord of gezien. Ik appte hem met de vraag of hij soms spijt had van ons nachtelijke avontuur samen. Op die vraag kreeg ik geen antwoord. Hij begon over een heel ander suf onderwerp.

Nu ben ik bang dat hij totaal niet meer geïnteresseerd is en mijn onzekerheid is erg heftig op dit moment. Wat moet ik doen ☹️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Karin 03-10-2020 11:10
  Een hobby zoeken. Succes ermee!
 • Carmen 03-10-2020 11:13
  Lijkt me duidelijk! Fijne dag verder.
 • miami 03-10-2020 13:57
  vervolg van Karins bericht: die hobby is niet de buurman!
 • Loes 03-10-2020 20:12
  Tjonge...
 • Beverly 07-10-2020 11:39
  Natuurlijk is hij niet geïnteresseerd in je; dat is hij waarschijnlijk nooit geweest, Hij had zin in seks, vond een gewillige buurvrouw en heeft die zo gek gekregen dat ze hem besprong. Doel bereikt en op naar de volgende. Haal je verder niks in je hoofd. Dit was éénmalig leuk. Ga verder met je leven of zoek een volgende buurman. Of, beter nog, hou je benen bij elkaar en richt je op je gezin.
 • Wendy 16-05-2021 13:10
  Hallo Citroentje, Jammer dat het zo gelopen is. Je bent je gezin kwijt en ook je buurman. Zonde dat je niet eerst even gekeken wat voor vlees je in de kuip hebt. Het blijkt dus dat het alleen voor hem voor de lust was. Ik zou zeggen, denk na wat je doet je bent erzelf bij en zorg dat je je leven eerst op orde hebt en ook je sociale contacten met je vrienden en familie. Ik zou het heel moeilijk vinden nu je hem nog regelmatig tegenkomt.. Hopelijk woon je nog naar je zin?