Open verhouding en een kind.

Gekker dan dit kan het volgens mij niet meer. Ik deel met jullie dit bericht om te zien wat andere vinden. Ik bevind mij in een situatie waarbij ik en mijn vrouw samen getrouwd zijn , een kind hebben
maar toch een open verhouding hebben. dat wil zeggen dat zij het mag doen met wie ze wilt en ik het mag doen met wie ik wil. graag jullie reactie hier over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Lotte 01-12-2017 14:34
  Waarom is het belangrijk wat anderen er van vinden? Als jullie je er goed bij voelen is het goed toch. Daar hebben anderen niets over te zeggen.
 • ijsco 02-12-2017 19:02
  Ik wou hetzelfde als Lotte typen
 • Eagle 12-12-2017 12:18
  Waarom zijn jullie getrouwd? Noem het ouderwets, maar in het woordje "getrouwd" komt het woord "trouw" voor. Wat jullie doen heeft daar niets mee te maken.
 • Blondy 14-12-2017 22:20
  Hoi donderbig01, Ik ben benieuwd wat voor reactie je zou willen hebben? Want wat bedoel je met 'gekken dan dit kan het volgens mij niet meer'. Het gaat erom wat jullie gelukkig maakt. Sta je achter de open relatie? Gunnen jullie elkaar een ander? Is het dat de omgeving er 'raar' van op zal kijken dat jullie zo'n relatie hebben of vind je het zelf 'raar'? Dat zij voor mij vooral de vragen die in mij opkomen voordat ik een reactie kan geven. Ik weet door jouw tekst niet zo goed waar je op zit te wachten en wat heeft gemaakt dat jij bovenstaande heb gepost. Groetjes, Blondy