oude verliefdheid

Na jaren getrouwd geweest te zijn ben ik weer alleen. Mijn man is een tijd geleden overleden.
Nu ik mijn leven weer aardig op de rails heb, moet ik er niet aan denken om de rest van mijn leven alleen te blijven….ik denk zelfs dat ik de kriebels pas kreeg toen ik een oude verliefdheid van me zag!

Het probleem is, dat ik hem wel ken en ik vroeger pats boem op het eerste gezicht smoorverliefd op hem werd. Helaas ben ik hem toen uit het oog verloren en volgens mij weet hij helemaal niet dat ik besta!

Nu heb ik hem pas bij toeval gezien in de stad en ja hoor toen kreeg ik de kriebels weer.
Omdat ik zn naam nog wist heb ik hem via Facebook opgespoort maar kan niet gewaar worden of hij al bezet is of niet…en misschien hebben we wel helemaal geen klik maar op het eerste gezicht is ie toch helemaal mijn type!

Mijn vraag aan jullie is: de stoute schoenen maar aantrekken en hem een vriendschapsverzoek sturen? En wat dan?
Tja als ik niks doe… dan komt er nooit wat van dus er zit eigenlijk niks anders op besef ik wel….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • doos 01-08-2016 15:05
    lieve henny je bent nog veel te jong om alleen te zijn. Ga lekker flirten en genieten, stuur hem een berichtje. Maar zorg dat je naast deze man ook andere sociale contacten en hobby's hebt. je leeft maar een keer!~Mijn opa is voor mijn geboorte weduwe geworden en ik ben zo bllj met zijn tweede vrouw. Ze reizen de hele wereld over, doen leuke dingen met hun (klein) kinderen en ze kan onwijs goed koken! Zorg wel dat als je kinderen hebt dat je hun er niet meteen bij betrekt, ga eerst een tijdje daten. En wat er ook gebeurt, hou allebij je eigen huis aan.
  • susanne 15-08-2016 05:05
    ga ervoor! vriendschapsverzoek gewoon sturen en afwachten. Als het klikt dan is het goed, zo niet dan weet jij in ieder geval waar je aan toe ben.... kun je hem desnoods weer uit jouw gedachten bannen. Maar de volgende komt zeker en daarmee ook de kriebels, lekker toch?
  • kippie 15-08-2016 09:30
    Als je al weet dat je niet alleen wil blijven en je de dood van overleden man totaal hebt geaccepteerd en er mee hebt leren omgaan, dan is een vriendschapsverzoek naar je oude verliefdheid een heeel goed idee! Doen! 'Your dreams in life aren't going to just ''happen''. You have to make them happen, by working hard and staying focused.